Ce i-a transmis premierul Cioloș lui Dragnea

Ultima actualizare:

    Cioloș spune că iși asumă „naivitatea” de a crede în bunul-simț
Cioloș spune că iși asumă „naivitatea” de a crede în bunul-simț

Primul ministru Dacian Cioloș spune că este adeptul unei atitudini civilizate și al bunului simț. El a răspuns, astfel, unui comentariu la o postare a sa pe Facebook în care i se atrăgea atenția că a avut un mesaj „prea elegant” pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

„Tocmai, cred că avem nevoie de atitudine civilizată în țara asta, odată pentru totdeauna. Cel mai ușor e să înjuri, dar cine are de câștigat din asta, în afară de ego-ul celui care o face. Eu cred în bunul-simț și îmi asum naivitatea de a crede asta”, a comentat premierul.

Luni, Dacian Cioloș i-a transmis un mesaj președintelui PSD, Liviu Dragnea, în care îl asigură pe acesta că Guvernul său face „tot ce îi stă în putere” pentru a asigura corectitudinea procesului electoral, acuzându-l totodată pe liderul PSD că vrea să sădească „teama și îndoiala” în rândul opiniei publice când vorbește de posibila fraudare a alegerilor.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut că există suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL și USR și că există tineri angajați la Guvern care, inițial, au fost voluntari și „care sunt postaci pentru premierul Dacian Cioloș”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net