Ce-i mărturisea Cristina Țopescu tatălui într-un interviu: «Televiziunea mi te-a răpit»

32512065_1697064810341883_7492504124987015168_n.jpg

Cristian Țopescu alături de copiii lui
Foto: Arhivă personală

Cristian Țopescu s-a stins din viață marți, 15 mai, la ora 16, în Spitalul Elias, unde era internat de mai multe zile. Comentatorul sportiv a murit din cauza unui stop cardio-respirator iresuscitabil. În timpul în care el a fost internat în spital, Cristina Țopescu, fiica lui a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care mărturisea că tatăl ei luptă și nu se lasă bătut.

În  aprilie 2017, Cristina Țopescu și-a invitat tatăl în cadrul emisiunii pe care o modera la Antena 3, "Dincolo de știri", unde i-a făcut câteva mărturisiri emoționante. 

Fosta prezentatoare tv declara în urmă cu un an că suferea puțin în copilărie deoarece el acorda mai mult timp job-ului de la tv decât familiei. Cristina Țopescu explica pe atunci că tatăl ei era destul de necomuncativ când era acasă, însă atunci când îl vedea la televizor, el era foarte vorbăreț.
„Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”, mărturisea Cristina Țopescu la emisiunea Dincolo de știri de la Antena 3.


Tatăl ei a mărturisit că trebuia să existe un echilibru între omul de la televizor și bărbatul de acasă. Era conștient că familia a avut de suferit, însă trebuia să fie prezent la serviciu.
„Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții”, a fost răscpunsul comentatorului sportiv Cristian Țopescu, pentru fiica sa, Cristina Țopescu.

topescu2.jpg

cristian topescu
Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni live
Foto: arhivă personală

Înainte de emisiunea cu pricina, realizatoarea tv povestea care au fost lecțiile pe care le-a primit de la părintele său.  "Va fi un interviu pentru sufletul meu. Sper sa fie, mai ales, aproape de sufletul lui. Si sa nu i se para nereusit. Nu ma iarta niciodata, ma critica de cand ma stiu. Si bine a facut. Intr-un fel.
Ce m-a mai invatat tatal meu ? Pentru ca nu m-a laudat mai niciodata (inca de cand eram copil), a starnit in mine ambitia si incapatanarea de face lucrurile temeinic, nesuperficial. M-a invatat, implicit, sa fiu tot timpul nemultumita de mine. Si asta mi-a prins bine. Desi, nu chiar intotdeauna...Stiu, ma tot contrazic. Dar nu totul are cel putin doua fatete ? Totul e relativ- e o banalitate atat de adevarata !
M-a invatat si neinvatandu-ma nimic. Am invatat singura doar privindu-l, observandu-l : un om extrem de pasionat de ce face, meticulos pana la Dumnezeu, obsedat de documentare, modest si imun la laude excesive. Orgolios, dar nu vanitos. Neatins de betia celebritatii, neatins !!! Uneori ma si enerveaza ca e atat de modest, ma doare, nu mai tine asta in vremurile noastre. Oamenii modesti trec drept fraieri, usor de pacalit, de dus cu presul. Nu-i asa ! Eu cred cu convingere ca oamenii modesti sunt cei puternici. E alegerea lor sa fie modesti. E structura sau educatia lor de asa natura. Modestia nu e semn de nesiguranta de sine, iar de slabiciune, nici atat ! Inchipuitii, infatuatii, in schimb, cei care se iau prea tare in serios, Doamne, cate frustrari si complexe au oamenii astia...cata suferinta pentru ei, chiar si fara s-o constientizeze.
Tatal meu e un om liber, un om care are o relatie nula cu banii, nici nu stiu cum a reusit, totusi, sa aiba o viata decenta. Talentul, munca multa, harul lui si ajutorul divin, probabil...", scria, cu multă emoție, Cristina Țopescu.

 • cristian topescu
  Cristian Țopescu
  foto: Mediafax
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu și George Copos
  foto: Mediafax
 • cristian topescu
  Cristian Topescu și Gina Gogean
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu și Nadia Comăneci
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu și Nadia Comăneci
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu și soția sa, Christel Ungar
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu și Andreea Răducan
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu și cei trei copii ai săi
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu
  foto: Dorin Constanda
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu
  foto: Hepta
 • cristian topescu
  Cristian Țopescu în copilărie
  foto: arhivă personală
 • Maximize

1/12
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1