Ce familie frumoasă a distrus vitezomanul cu Audi!

5-1-familie-3col.jpg

Familia Penescu trece printr-o dramă

Teribilism la volan! Un tânăr de 31 de ani, care obişnuia să se laude cu performanţele maşinii sale, Audi, conducea vineri seară cu 180 km/h şi transmitea pe Facebook, live, cursa nebună. El a provocat un grav accident în Timiş. O fetiţă de 9 ani a pierit, iar frăţiorul ei de 3 ani a ajuns în stare gravă la spital, cu splina ruptă.

Accident cumplit între localităţile Jebel şi Voiteg din Timiş. Şoferul vinovat a murit, dar a nenorocit şi familia Penescu, aflată în alt autoturism, care circula regulamentar. Florin Muntean a călcat pedala de acceleraţie până la 180 km/h, cu volum mare la muzică, în timp ce transmitea pe Facebook, în direct, “isprava” sa. Poliţiştii spun că el a făcut o depăşire, iar când a revenit pe banda întâi s-a izbit de un tractor. Bolidul a fost proiectat într-un autoturism care circula din sens opus, scrie adevarul.ro. 

5-2-viteza-1col.jpg

Vitezometrul arăta 180 km/oră

Florin Muntean a fost proiectat prin parbrizul bolidului şi a murit pe loc. În urma impactului a decedat şi Teodora, o fetiţă de 9 ani, aflată în celălalt automobil. Frăţiorul mai mic, Filip (3 ani), a fost internat la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, în stare gravă. “Copilul a suferit o intervenţie chirugicală abdominală complexă: au fost scoase bucăţi de splină rupte.

5-3-teribilist-2col.jpg

El e tânărul vinovat

Dar acum veştile sunt bune, dă semne că vrea să respire singur şi îl vom scoate din coma indusă”, explică medicul Mihai Gafencu. În maşina condusă de profesorul Daniel Penescu, pe lângă cei doi copii, se mai afla soţia şoferului şi o tânără de 28 de ani. Şi cele două femei sunt internate în spital. Familia Penescu, din Bocşa (Caraş-Severin) face parte din cultul baptist. Pastorul Marius Cimpoaie, de la Biserica Baptistă Germană din Timişoara, s-a rugat ieri, împreună cu enoriaşii, pentru familia greu încercată.

Click! spune

Neatenția la volan pare să fie „sport național”. Conform unui studiu realizat de Asociația pentru Promovarea Asigurărilor, un șofer din doi trimite mesaje când se află la volan, 6 din 10 vorbesc la telefon fără căști, 5 din 10 mănâncă la volan, iar 4 din 10 beau cafea în timp ce conduc.

 

 

Loading...