Ce dramă! Mamă a 18 copii, răpusă de cancer

8-actu-1-5col-mama-cu-18-copii.jpg

Lidia Ştefureac, alături de copiii ei
Citeste tot despre: 

Durere pentru una dintre cele mai numeroase familii din România! Lidia Ştefureac, mamă a 18 copii, s-a prăpădit la numai 49 de ani, din cauza unei boli care nu iartă. Cel mai mic dintre copii are cinci ani, iar cel mai mare - 30 de ani. Jumătate dintre urmaşi sunt minori.

Satul Remetea – Luncă din Timiş se află în doliu: Lidia Ştefureac, mamă a 18 copii, a murit la 49 de ani. O rudă a dezvăluit că femeia a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în urmă cu doi ani şi că a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la Cluj-Napoca. Boala s-a extins însă, iar femeia a pierdut lupta, scrie adevarul.ro. Membră a cultului penticostal, femeia a fost înmormântată conform obiceiurilor. Pastorul Cristian Boariu a ţinut o cuvântare emoţionantă la slujba de înmormântare a femeii.

„Gândiţi-vă cu cât stres această mamă a trebuit să pună masa în fiecare zi. Gândiţi-vă câte rugăciuni au fost acolo. Gândiţi-vă că de multe ori mamele adevărate, mamele eroine spun că nu le este foame, să stăm noi la masă. (…) Unii dintre voi aţi investit mii de euro în maşini, alţii au investit mii de euro în telefoane. Femeia asta a investit în cea mai bună investiţie pe care o face cineva, în copii”, a spus pastorul.

În urma Lidiei Ştefureac au rămas 18 copii, dintre care nouă sunt minori. Cel mai mic dintre copii are cinci ani. Dintre cei care au trecut de vârsta majoratului, două fete şi un băiat (care are 30 de ani şi este şi cel mai mare) sunt căsătoriţi. Alte două fete locuiesc în Timişoara şi una în Lugoj, iar trei dintre băieţi sunt plecaţi la muncă în străinătate. O rudă a familiei Ştefureac spune că de copiii minori va avea grijă, în continuare. 

Click! spune

Cei care vor să îi ajute pe micuţi o pot face prin intermediul conturilor de donaţii deschise pe numele uneia dintre fetele familiei Ştefureac, la Raiffeisen Bank: Haragus Florica Maria RO26 RZBR 0000 0600 2071 7670 - cont lei, RO96 RZBR 0000 0600 2071 7671- cont euro.

Loading...