Ce a declarat Elena Udrea la ieşirea de la audierile de la DNA

elena_udrea_main.jpg

elena udrea
Elena udrea a fost citată în calitate de martor
Foto Arhivă Personală

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidenţiale, a fost audiată ca martor, miercuri seară, mai bine de două ore de procurorii anticorupţie la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), într-un dosar în care este vizat primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Elena Udrea a ajuns la DNA în jurul orei 20.50, iar la intrarea în sediul instituţiei a precizat că a fost chemată să dea declaraţii în legătură cu un dosar în care este cercetat Gheorghe Ştefan Pinalti, conform adevarul.ro. „Sunt în campanie, am avut o zi plină şi am dorit să vin pentru a da lămuriri. Am înţeles că vor să închidă dosarul şi am vrut să vin să dau declaraţie”, a spus Elena Udrea la ieşirea din sediul DNA.

Aceasta a precizat că procurorii i-au adresat întrebări despre procedurile urmate în cazul unor solicitări de alocări de fonduri pentru anumite evenimente ce aveau loc în judeţele din ţară.   Udrea a ţinut să precizeze că toate solicitările primite în perioada în care a fost ministru au urmat procedurile legale. Elena Udrea a arătat că la Ministerul Dezvoltării „era întotdeauna coadă de primari” care solicitau fonduri. Înainte de a pleca, aceasta a ţinut să precizeze că nu crede în coincidenţe referindu-se la faptul că a fost chemată la audieri cu o zi înainte de a începe campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

udrea.jpg

elena udrea
Elena Udrea la ieşirea din sediul DNA
Captură B1 Tv

 

Loading...

Citește și

  • Tsunami în lumea politică din România! De la o zi la alta, creşte lista cu cei suspectaţi că s-au mânjit acceptând sau chiar cerând mită pentru a oferi contracte cu statul. Nu mai e vorba de un partid sau altul, de un minister anume. Miniştri, premieri, oameni de afaceri “respectaţi” sunt în vizorul procurorilor anticorupţie. Dosarul “Microsoft” ar putea duce la decapitarea caracatiţei corupţiei.