Ce bine-i merge Oanei Cornu de când a scăpat de Georgică!

1.jpg

Oana Cornu, terasa, restaurant
Oana Cornu își petrece timpul pe terasa restaurantului său
Citeste tot despre: 

Se chinuiește de șapte ani să divorțeze de Georgică Cornu, dar cu toate astea Oana încearcă să-și vadă de viața ei. De curând, și-a deschis un restaurant de fițe în Timișoara.

În buricul târgului, într-o clădire amenajată în stil baroc. Acolo se află localul Oanei Cornu (49 de ani). O afacere pe care a pus-o singură pe picioare, după ce a pierdut tot.

2.jpg

restaurant stradivarius, caldire, timisoara
Restaurantul Stradivarius se află în această clădire istorică
Averea familiei a fost pusă sub sechestru, iar casele și clădirile deținute au fost scoase la licitație de către banca unde Georgică Cornu (63 de ani) s-a împrumutat cu milioane de euro de-a lungul timpului.

Chiar și restaurantul pe care-l manageria Oana a fost pierdut. Din cele 160 de milioane cu care se lăudau soții Cornu au rămas datori vânduți.

Pe soția afaceristului nu au îngenunchiat-o problemele și a reușit să-și salveze vila în care locuiește, pe care a cumpărat-o fratele ei la licitație, iar acum și-a deschis și o afacere de suflet.

3.jpg

restaurant stradivarius, terasa, timisoara
Localul are amenajată și o terasă
Restaurantul Stradivarius se află pe Strada Unirii, în centrul Timișoarei, încadrat de importante obiective turistice, precum Domul romano-catolic, Palatul Baroc, Catedrala Ortodoxă Sârbă, Monumentul Sfintei Treimi, fântâna cu apă minerală şi alte monumente arhitecturale.

Localul este amenajat în tendințe, iar în meniu se află numai bucate demne de ”Master Chef”. ”Vă așteptăm la o porție de clătite bănățene! Cu siguranță nu le veți uita prea repede. Sunt fine, umplute cu brânză cremoasă și stafide, înecate într-un sos de vanilie și acoperite de bezea caramelizată. Sunt preparate să satisfacă visul oricărui gurmand”, se laudă Oana Cornu pe pagina ei de Facebook, acolo unde apare ca fiind divorțată. O porție costă 23 de lei.

4._cerasela_lungu.jpg.jpg

Cerasela Lungu, de la ”Top Chef”, conduce bucătăria restaurantului din Timișoara
Bucătarul șef este nimeni altul decât Cerasela Lungu, pe care o știm cu toții de la emisiunea culinară ”Top Chef”. 

 În cei aproape 30 de ani de ani de experiență, femeia a trecut prin toate nișele gastronomiei, de la cofetărie la carmangerie, și catering. Ani la rândul a format specialiști în artă culinara în cadrul școlii de excelentă “Bella Italia”, iar Oana se mândrește cu angajata ei.

Doar îi gustă preparatele, dacă e să ne luăm după silueta de invidiat, pe care a obținut-o cu multe scarificii.   

5._desert.jpg

desert, restaurant stradivarius
Așa arată un preparat semnat Cerasela Lungu
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1