Ce are în comun Patriarhul Daniel cu un pensionar de 87 de ani din Cugir

Ultima actualizare:

    Patriarhul Daniel
Patriarhul Daniel

În aceste vremuri grele pentru semenii noștri, încercăm să ne ajutăm reciproc, fiecare după posibilități. Fără niciun fel de comentarii, vă comunicăm că doi români au donat zilele acestea aceeași sumă de bani. Este vorba despre Patriarhul Daniel și de un pensionar de 87 de ani din Cugir.

„Dorim să vă aducem la cunoștință un gest remarcabil al domnului Ionescu M. din Cugir, în vârstă de 87 de ani. Acesta a donat luni suma de 10.000 de lei în contul Asociației Spitalului Orășenesc Cugir. Suma va fi folosită pentru achiziția de echipamente medicale destinate luptei împotriva Covid-19”, au anunțat reprezentanții asociației. „Statul ne-a ajutat până acum și e de datoria noastră să ajutăm la rândul nostru. Îmi doresc din suflet să ajutăm cât mai mulți. Statul suntem noi”, a mărturisit bătrânul care probabil și-a donat toate economiile strânse din pensie.

Asociația Spitalului Orășenesc Cugir
Asociația Spitalului Orășenesc Cugir

Exact aceeași sumă a donat-o la sfârșitul lunii martie și Preafericitul Daniel. „Din salariul personal”, aflăm de la Agenția de Știri Basilica.ro: „Patriarhul Daniel a donat suma de 10.000 de lei din salariul personal pentru achiziționarea de materiale de protecție destinate voluntarilor „Ajută cu bucurie”. Este vorba despre cei care se implică în sprijinirea persoanelor aflate în dificultate din cauza pandemiei de coronavirus.  Platforma a fost creată de Patriarhia Română și Federația „Filantropia” și este gândită ca un punct de întâlnire între cei aflați în situații vulnerabile și cei care doresc să ajute”.

Potrivit capital.ro, Patriarhul Daniel are un salariu net de 23.920 lei pe lună, adică aproape 240 de milioane vechi.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net