Cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan. A zăcut o zi mort în casă

ministru interne carmen_sotul dan_claudiu_dan.jpg

ministru interne carmen_sotul dan_claudiu_dan
Dan Claudiu Dan, soțul ministrului de interne Carmen Dan, a fost găsit mort în casă. A zăcut o zi fără să știe nimeni

Ministrul de interne trece printr-o perioadă grea. Soțul ei, Corneliu Dan, a fost găsit mort, marți în locința sa de la Videle. Medicii au descoperit din ce cauză a murit soțul ministrului Carmen Dan.

Ministrul de interne Carmen Dan era prin țară, să ia măsuri împotriva inundațiilor când a aflat teribila veste: soțul său, Corneliu Dan (57 de ani), a fost găsit mort în casa lor de la Videle, județul Teleorman.

Bărbatul nu prezenta urme de violenţă, dar procurorii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Iată că medicii au descoperit altceva.

Cauza morţii soţului ministrului de Interne Carmen Dan, Corneliu Dan, găsit decedat marţi în locuinţa sa din Videle, a fost insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut, relevă rezultatele autopsiei, scrie news.ro.

Conform evaluarilor medico-legale, decesul lui Corneliu Dan s-a produs cu aproximativ 24 de ore inainte de a fi găsit de un membru al familiei.

Corneliu Daniel Dan a lucrat la OMV Petrom SA Telorman, unde i-a încetat contractul la 31 mai 2017, informaţia regăsindu-se în cea mai recentă declaraţie de avere a ministrului.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1