Câţi fani a pierdut Klaus Iohannis pe Facebook în doar câteva ore

lazaroiu_e_putin_probabil_verdictul_cazul_iohannis_dat_pana_alegeri.jpg

klaus iohannis presedinte cms sedinta
Klaus Iohannis a pierdut susținerea internauților după ce și-a exprimat sprijinul pentru Antena 1 și Antena 3
foto: arhivă Click!

Preşedintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat pe pagina de Facebook, după ce miercuri seară a declarat că ANAF a avut o „abordare heirupistă“ atunci când a notificat Antenele să părăsească în cinci zile sediul confiscat de stat în urma unei decizii judecătoreşti.

Până joi, 18 februarie, la ora 12.00, peste 7.000 de români au dat „unlike“ paginii de Facebook a preşedintelui României, după declaraţia în cazul Antenelor, transmite Adevărul. Utilizatorii de Facebook au luat cu asalt pagina de Facebook a preşedintelui, criticându-l pentru declaraţia referitoară la situația în care se află Antena 1 și Antenei 3.

„În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puţin nepotrivită, dacă nu discutabilă", a declarat preşedintele miercuri seară, 17 februarie, vorbe care au stârnit furia internauţilor.

Trustul Intact a primit o notificare luni, 15 februarie, din partea ANAF, pentru a părăsi sediile confiscate de stat în urma unei hotărâri judecătorești pronunțate în 2014. Reprezentanții trustului s-au mobilizat imediat și au acuzat o încercare de suprimare a libertății de expresie, explicând că este imposibil să s emute într-un alt sediu într-un timp atât de scurt.

 

Loading...

Citește și

 • vila lac 3, președinte, klaus iohannis

  A stat un an în Vila Lac 2, dar de câteva zile Klaus Iohannis are casa pe care a râvnit-o. Surse oficiale au declarat pentru România TV că președintele țării s-ar fi mutat în Vila Lac 3.

 • klaus carmen iohannis

  Un lucru e sigur, președintele Iohannis nu va petrece românește nici de sărbătorile acestea. Familia prezidențială va pleca în vacanță chiar înainte de Crăciun și nu se va întoarce în țară decât după Revelion. Destinația președintelui este, ca în fiecare an de ceva vreme încoace, Florida. De ce pleacă Iohannis în fiecare an în America? Finul președintelui explică.

 • iohannis ceausescu

  Duminică, 24 ianuarie, Klaus Iohannis a sărbătorit alături de câteva mii de oameni, la Iaşi, împlinirea a 157 de ani de la Mica Unire a Principatelor Române. Un detaliu al vestimentaţiei președintelui Iohannis i-a retrezit asistenței amintiri cu... Nicolae Ceaușescu.

 • tudor chirila klaus iohannis declaratii

  După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la cazul trustului Intact, că libertatea de expimare nu poate fi suprimată pentru „banale motive administrative”, artistul Tudor Chirilă i-a dat o replică dură.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1