Câte un an de puşcărie pentru fiecare viaţă furată

Ultima actualizare:

    Marius Negoiţă mai are de ispăşit patru ani la răcoare
Marius Negoiţă mai are de ispăşit patru ani la răcoare

Gata, şi-a aflat pedeapsa! Pe brăileanul Marius Negoiţă, care în aprilie 2016 a provocat un accident cumplit, îl aşteaptă temniţa, după cum a decis Curtea de Apel Galaţi. Şoferul circula cu viteză, a intrat pe contrasens şi a omorât cinci oameni aflaţi într-o staţie de autobuz.

Îl aşteaptă un an de puşcărie pentru fiecare dintre cele cinci persoane pe care le-a izbit cu automobilul scăpat de sub control! Pe 4 aprilie 2016, Marius Negoiţă, agent la o firmă de pază, circula cu viteză mare la volanul unui autoturism Renault Megane pe şoseaua Râmnicu Sărat din Brăila. El a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, rulând aproximativ 200 de metri pe contrasens. Pentru a evita coliziunea cu o maşină care circula regulamentar, a virat brusc la stânga, a ieşit de pe carosabil şi s-a înfipt într-o staţie de transport în comun. În urma impactului violent, cele cinci persoane care aşteptau autobuzul au murit pe loc, scrie adevarul.ro. “Viteza de deplasare a autoturismului a fost de 80 - 85 km/h, ajungând la intrarea în staţia de călători la o viteză aproximativă de 115 km/h, creştere de viteză ce s-a produs cu circa 70 de metri înainte de impact”, au explicat anchetatorii.


    Aprilie 2016: scena accidentului rutier comis de fostul agent de pază
Aprilie 2016: scena accidentului rutier comis de fostul agent de pază

Chiar dacă a fost condamnat la cinci ani de închisoare, Negoiţă va sta puţin peste patru ani după gratii, întrucât i s-a dedus, conform legii, perioada de aproape un an cât a stat în arest preventiv. Faţă de sentinţa dată anterior de Judecătoria Brăila, care îl condamnase tot la cinci ani de închisoare cu executare, există totuşi, o schimbare. Judecătorii de la Curtea de Apel au mărit cuatumul daunelor morale care trebuie plătite către unele părţi vătămate. Astfel, fostul agent de pază trebuie să achite, drept despăgubiri, suma totală de 780.000 euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net