Căsătorie după gratii ca în «Prison Break». Interlopul «Crocodilu» s-a însurat cu psiholoaga închisorii

Ultima actualizare:
Personajele Sara Tancredi  și Michael Scofield
Personajele Sara Tancredi și Michael Scofield

Penitenciarul Rahova a deschis o anchetă internă, după ce o angajată pe postul de educator al instituţiei s-a măritat cu un deţinut pe care îl consilia. Căsătoria a avut loc săptămâna trecută la Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost mutat interlopul Bogdan Dumitrache, cunoscut sub porecla de „Crocodilu”.

În faţa sentimentelor nu se pot pune bariere! O dovedeşte fapul că o angajată a Penitenciarului Rahova este anchetată fiindcă s-a căsătorit cu un deţinut, pe care îl consilia pe probleme de educaţie, scrie Mediafax. Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au precizat că relaţiile dintre angajaţi şi deţinuţi nu sunt permise. „Funcţionarilor publici din sistemul administraţiei penitenciare le este interzis să stabilească relaţii de afaceri ori de altă natură cu persoanele private de libertate, cu persoane din lumea interlopă sau cunoscute a fi implicate în activităţi ilegale”, se stipulează în codul deontologic. Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor susţin că psiholoaga de la Rahova nu a încălcat codul deontologic. Potrivit acestora, educatorii din penitenciare se ocupă de alfabetizarea deţinuţilor sau îi învaţă „să se poarte frumos în societate”.  

Ceremonia a avut loc vineri

Căsătoria dintre angajata de la Rahova şi Bogdan Dumitrache, zis „Crocodilu”, a avut loc vineri, însă la Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost mutat între timp deţinutul. „Nu este nimic neobişnuit. Orice deţinut are dreptul la căsătorie. Face o cerere în acest sens şi, după ce se analizează, deţinutul se poate căsători fie în interiorul penitenciarului, fie în localitatea de care aparţine penitenciarul, în cazul nostru - Jilava. Căsătoria la care faceţi referire a avut loc în penitenciar, iar femeia care s-a căsătorit cu deţinutul de la noi nu este angajată la Jilava, ci la Rahova”, declară Cristian Micu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Jilava.

Bogdan Dumitrache a fost condamnat, în iunie 2018, la 7 ani şi 6 luni pentru constituire de grup infracţional organizat. El e un fost sergent de jandarmi, dar, în urmă cu mai bine de zece ani, a părăsit Ministerul de Interne şi a intrat în lumea interlopă. După ce s-a remarcat în mai multe bătăi de stradă, “Crocodilu” a devenit unul dintre membrii marcanţi ai grupării “Sportivilor”.

Serialul Prison Break a revenit în 2017 cu o nouă serie


    Personajele Sara Tancredi  și Michael Scofield
Personajele Sara Tancredi și Michael Scofield

Serialul american Prison Break a ţinut cu sufletul la gură milioane de telespectatori începând din 2005. Intriga serialului se învârte în jurul poveştii lui Lincoln Burrows, interpretat de Dominic Purcell, condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o şi a fratelui acestuia, Michael Scofield (Wentworth Miller), care elaborează un plan complex pentru a-l salva. Pentru a-şi duce la îndeplinire planul, Michael o seduce pe doctoriţa Sara Tancredi, psihologul penitenciarului, care treptat devine iubita lui. Serialul a avut patru sezoane, din 2005 până în 2009, şi a revenit cu al cincilea sezon în 2017.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea png
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net