Casa moştenită de fiica lui Vosganian, lăsată în paragină

Familia deputatului Varujan Vosganian are probleme din cauza unei case vechi din Focşani. Dată uitării şi neîntreţinută, locuinţa care a fost moştenită de fiica parlamentarului a intrat şi în atenţia autorităţilor locale, care intenţionează să majoreze impozitele.

Parlamentarul ALDE s-a născut la Focşani şi deţine în oraş un imobil moştenit de la familia sa. Clădirea figurează pe numele fiicei sale, Armine Vosganian, actriţă la Bucureşti, scrie adevarul.ro.

8-actu-56-1col-fiecare.jpg

Casa figurează pe numele fiicei lui Vosganian, Armine

 

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Focşani, care va avea loc pe data de 23 ianuarie, se află nu mai puţin de 20 de proiecte de hotărâre iniţiate de primarul Cristi Misăilă, prin care edilul solicită aleşilor locali să fie de acord cu majorarea impozitului pe clădiri pentru focşănenii care nu şi-au îngrijit imobilele. Încă din toamna trecută, o comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei Focşani şi Poliţiei Locale s-au deplasat pe teren şi au identificat mai multe imobile neîntreţinute, punându-li-se în vedere proprietarilor să dea într-un timp scurt un alt aspect clădirilor pe care le deţin. Printre cele 20 de familii se află şi cea a deputatului ALDE Varujan Vosganian. Mai exact, fiica acestuia, actriţa Armine Vosganian, care locuieşte la Bucureşti, a moştenit de la familie o proprietate pe strada Jiliştei Nr. 9, imobil aflat într-o stare nu tocmai fericită.

loading...
Loading...