Canicula a mai făcut o victimă! Un şofer şi-a pierdut viaţa, în trafic

Ultima actualizare:

    Şoferul a pierdut controlul maşinii după ce i s-a făcut rău la volanfoto:  Obiectiv Vocea Brăilei
Şoferul a pierdut controlul maşinii după ce i s-a făcut rău la volanfoto: Obiectiv Vocea Brăilei

Nu degeaba avertizează medicii să ne adăpostim de aerul fierbinte din aceste zile! Un șofer şi-a găsit sfârşitul din cauza caniculei, la Brăila. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a pierdut controlul mașinii, după ce i s-a făcut rău, la volan, din cauza temperaturilor ridicate. Autoturismul a ajuns într-un lan de florea soarelui și apoi s-a oprit într-un canal de irigații.

Accident cumplit pe DN 2B, între localitățile Lacu Sărat și Silistraru, informează Agerpres.ro. Din cauza caniculei, unui șofer i s-a făcut rău, în timp ce conducea. Soția acestuia, pasageră în mașină, a povestit că bărbatul nu a mai putut controla mașina, care a ajuns într-un canal de irigaţii. În urma impactului violent, șoferul a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Soția victimei a mai mărturisit că bărbatul s-ar fi simțit rău încă de dimineață. Femeia a explicat însă că aerul condiționat al mașinii funcționa în momentul în care șoferului i-a venit rău la volan.

Oamenii, aflați în zona în care s-a petrecut accidentul, au sunat la 112. Totodată, au scos-o din mașină pe femeie. Ea s-a ales cu răni ușoare și se află în afara oricărui pericol, spun medicii.

Deşi, şoferul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Județean Brăila, el nu a mai putut fi salvat.

Aceasta nu este prima victimă pe care o face canicula în ultimele zile în România. Un bărbat a murit din cauza caniculei la Iași. El a fost găsită pe câmp, prezentând consulvii și o temperatură a corpului de 42 de grade. Joi, un alt bărbat de 60 de ani a murit, la Galaţi, după ce s-a prăbuşit în fața blocului în care locuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net