Cadre medicale, acuzate de trafic cu droguri de mare risc

mascati.jpg

copii exploatati Paris, copii furturi din buzunare, retea exploatare minori
Polițiștii fac 25 de percheziții domiciliare în Iași, Roman și Prahova. Foto: Arhivă
Citeste tot despre: 

Un brancardier şi o asistentă din cadrul Spitalului Judeţean Slatina sunt suspectaţi de către ofiţerii de la DIICOT Olt că fac parte dintr-o reţea de trafic de droguri. Procurorii şi poliţiştii slătineni au descins, marţi dimineaţă, în şase locuinţe ale membrilor grupării, la audieri fiind conduse 53 de persoane. În locuinţa celor doi angajaţi ai Spitalului Judeţean Slatina au fost găsiți bani dar și droguri.

Conform unor surse apropiate anchetei, reţeaua de distribuţie a drogurilor de mare risc s-a organizat în cursul anului 2016, liderul traficanţilor presupunându-se a fi un slătinean, Marius Ionuţ Iordache, acesta fiind cunoscut sub porecla de “Atomenu”. De asemenea, conform anchetatorilor, la sediul Serviciului pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Olt au ajuns şi Ilie Leonard Lale, zis “Doc”, brancardier în cadrul Spitalului Judeţean Slatina, dar şi iubita acestuia, Cristina Oana Dinu, asistentă în cadrul unităţii medicale. Printre distribuitorii de droguri se mai numără alte 13 persoane, însă la audieri au ajuns şi 37 de persoane care au achiziţionat stupefiante de la traficanţi.

Au încercat să arunce drogurile în toaletă

Peste 150.000 lei şi 6.000 de euro au descoperit ofiţerii de crimă organizată în locuinţa celor doi angajaţi ai Spitalului Judeţean Slatina, bănuiţi că ar face trafic de droguri de mare risc. De asemenea, în timpul percheziţiilor, asistenta medicală a încercat să arunce în vasul toaletei mai multe substanţe stupefiante. Se pare că cei doi iubiţi, dar şi ceilalţi membri ai reţelei îşi racolau clienţii în apropierea Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina şi în zona Pieţei Progresul.

Loading...