Boureanu se apără. A depus o plângere penală împotriva echipajului de la Rutieră

Ultima actualizare:

    Cristian Boureanu se apără și depune plângere împotriva polițiștilor de la rutieră
Cristian Boureanu se apără și depune plângere împotriva polițiștilor de la rutieră

Cristian Boureanu a depus o plângere penală împortriva polițiștilor de la Rutieră cu care a avut o altercație joi seara, 8 iunie. Fostul deputat acuză agenții de lovituri, violențe și vătămare corporală după ce a fost oprit în trafic pentru un control de rutină.

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria 1 cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri, alte violențe și vătămare corporală, în urma acuzației de ultraj aduse pe numele lui. Potrivit avocatului fostului deputat, plângerea a fost făcută cu privire la întreg echipajul, pentru că nu cunoștea identitatea polițistului cu care a avut altercația.

"Domnul Boureanu a depus în cursul zilei de vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria 1 o plângere penală avand obiectul lovire, violenţe, vătămare corporală, formulată împotriva celor implicaţi, fiindcă la acel moment nu ştia identitatea poliţistului care l-a agresat", a declarat Luiza Popescu, avocatul fostului deputat, conform Mediafax.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce în noaptea de joi seara a agresat un echipaj de poliție care îl oprise în trafic, la un control de rutină. Între timp, Poliţia Română a făcut public filmul complet al evenimentelor. În imagini se observă cum Boureanu devine recalcitrant și agresează agentul, motiv pentru care polițistul ia atitudine.

Fostul parlamentar a lovit în zona inghinală un polițist și i-a prins degetele în portiera mașinii, după ce iubita sa care conducea mașina s-a legitimat. Boureanu a avut un comportament inadecvat față de oamenii legii, dar și față de iubita sa, pe care a amenințat-o cu bătaia și a înjurat-o.

”Am observat că cel care a iniţiat agresiunea a fost domnul Boureanu, nu poliţistul. Poliţistul a reacţionat după ce a fost lovit. Dacă a procedat corect sau nu, sunt sigură că vor stabili anchetatorii. Pe de altă parte, sunt sigură că procurorul o să ia decizii înţelepte, iar măsura reţinerii nu a fost, din punctul meu de vedere, deloc o măsură întâmplătoare. Poliţistul este în stradă să aplice legea, nu să fie lovit, agresat”, a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, potrivit Digi 24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net