Bon Jovi încinge atmosfera în Piaţa Constituţiei

Ultima actualizare:

Trupa americană de rock Bon Jovi revine pentru a doua oară în România, la 7 ani de la primul show, şi va cânta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la data de 21 iulie. Concertul promovează cel mai recent album, „This house is not for sale”.

Trupa BON JOVI va sosi la Bucureşti în formula: Jon Bon Jovi voce şi chitară, David Bryan clapă, Tico Torres baterie, basistul Hugh McDonald, co-producătorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013. „Spectacole uriaşe, zeci de mii de oameni adunaţi, toţi într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil”, a declarat Jon Bon Jovi. Preţul biletelor porneşte de la 161 de lei şi ajunge până la 1.930 de lei.

Vinerea, ai teatru de vară în Jupiter

Cei care sunt pe litoral în această vară, pe lângă plajă, restaurante şi cluburi, se pot delecta şi cu spectacole de teatru. Începe festivalul teatrului de comedie în staţiunea Jupiter. Din 19 iulie, în fiecare vineri seara (ora 20.30) se vor juca alternativ două piese ale Teatrului Elisabeta: „Boeing Boeing” (pe 19 iulie şi 2 august) şi „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc” (26 iulie şi 9 august). Preţul unui bilet este de 50 de lei.

Intrarea gratuită la filme în aer liber

Veşti bune pentru cinefili! În perioada 15 iulie – 2 septembrie, în fiecare seară de luni puteţi viziona lungmetraje celebre proiectate de Paramount Channel în aer liber. Acestea au loc la Fabrica Gastropub din Bucureşti, începând cu ora 21.00. Timp de aproape două luni, vă puteţi bucura de o selecţie de thrillere marca Alfred Hitchcok, musicaluri, romance-uri şi drame de referinţă pentru cinematografie, de la “Trenul evadării”, “Să prinzi un hoţ”, până la “Naşul”, “Misiune imposibilă”, “Forest Gump” sau “Mic dejun la Tiffany”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net