Bombă sexy, numită inspector şcolar la ISJ Arad. Iubitul ei e fratele prefectului

violetaaaaaa.png

foto
Ea este noul inspector școlar la ISJ Arad
Foto:Arhivă personală

O figură cel puțin controversată a fost numită în funcția de inspector școlar la ISJ Arad. Iubita fratelui prefectului de Arad a primit funcția de inspector școlar pentru „educație permanentă”, conform SpecialArad.ro. Numirea acesteia este una neașteptată întrucât profesia de bază a domnișoarei Violeta Varga este cea de logoped.

Potrivit romanialibera.ro, motivele pentru care Violeta Varga a fost considerată potrivită pentru post sunt dificil de identificat dat fiind că CV-ul ei nu este unul public, iar alte informații privind proiectele sale anterioare nu sunt accesibile publicului larg, curios de competența și istoricul profesional al Violetei.

fotoZoom
Numirea Violetei Varga în funcția de inspector școalar a fost una neașteptată
Foto:Arhivă personală

Ascensiunea Violetei a fost una rapidă, ea trecând în doar o lună, de la postul de director adjunct la Centrul Școlar de Educație Incluzivă la cel de Inspector școlar pentru Management Instituțional și Educație Permanentă.

FotoZoom
Violeta Varga este iubita fratelui prefectului de Arad
Foto:Arhivă personală

 În ciuda faptului că reușitele profesionale ale Violetei sunt imposibil de detectat, oamenii pot găsi cu ușurință fotografii în care aceasta se laudă cu aspectul ei fizic, retușat cu ajutorul programelor de editare foto.

loading...
Loading...