Bogdan Olteanu scapă de arestul la domiciliu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu a scăpat, azi, 20 octombrie, de arestul la domiciliu. Măsura luată de Instanța Supremă este mai blândă: în următoarea perioadă fostul liberal va fi sub control judiciar.

Instanţa supremă a dispus, joi, 20 octombrie, înlocuirea măsurii arestului la domiciliu pentru Bogdan Olteanu cu controlul judiciar şi l-a obligat, printre altele, să nu părăsească ţara, scrie news.ro. De asemenea, fostul viceguvernator al BNR să nu comunice cu martorii din dosarul său, printre care Călin Popescu Tăriceanu, Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Mihaiu. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Olteanu este obligat să nu părăsească ţara fără încuviinţarea unui judecător, să meargă la instanţă ori de câte ori este chemat, să se prezinte la Poliţia oraşului Snagov în zilele care vor fi stabilite prin programul de supraveghere şi să anunţe dacă îşi schimbă locuinţa.

Bogdan Olteanu a fost eliberat la începutul lunii septembrie din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu.

Click! spune

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în 18 octombrie, în stare de arest la domiciliu, pe Bogdan Olteanu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor şi fost viceguvernator al BNR, pentru trafic de influenţă, în dosarul în care este acuzat că a primit, în 2008, un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu pentru a înlesni numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net