«Bogdan, nu te vom uita niciodată». La un an de la tragedie, familia lui Gigină nu-şi revine

Ultima actualizare:

    †Bogdan Gigină s-a căsătorit  cu Raluca doar cu un an înainte  ca el să plece dintre noi
†Bogdan Gigină s-a căsătorit cu Raluca doar cu un an înainte ca el să plece dintre noi

Avea 28 de ani şi multă poftă de viaţă. Abia se căsătorise şi îşi dorea ca soţia lui să-i dăruiască un copil. Bogdan Gigină n-a mai apucat să-şi vadă visul împlinit. Aripile i s-au frânt în seara zilei de 20 octombrie 2015.

A trecut un an de la moartea tragică a lui Bogdan Gigină. Un an de calvar, de suferinţă şi de tânguire pentru părinţii poliţistului, care se întreabă şi acum de ce el, de ce fiul lor a fost ţinut peste program la serviciu şi de ce l-au obligat superiorii să urce pe motocicleta care l-a gonit spre moarte. ”Nu te vom uita niciodată”, îi transmit aceştia, dar şi prietenii, care-şi amintesc cu greu de seara fatidică.

Era 20 octombrie 2015, ora 19.00. Era întuneric şi ploua cu găleata. Plecase în misiune din zona Băneasa ca să-i deschidă calea lui Gabriel Oprea, ministru de interne pe atunci. Pe Bd. Ştirbei Vodă din Capitală n-a văzut groapa adâncă de doi metri săpată pe mijlocul străzii şi a căzut în ea. Salvarea l-a dus imediat la Spitalul Universitar, aflat foarte aproape de locul tragediei, dar lovitura puternică i-a produs numeroase fracturi incompatibile cu viaţa.

simeon stalpnicul png

”Am găsit copilul meu complet desfigurat, cu gâtul retezat, cu chipul plin de sânge. Astăzi, privim neputincioşi la nedreptatea făcută”, a scris Carmen Gigină, mama lui Bogdan, pe pagina sa de socializare. Familia acestuia este dezamăgită de faptul că în acest an de doliu nimeni nu a plătit şi arată cu degetul spre Gabriel Oprea, pe care-l consideră principalul vinovat.

”Copilul meu a aşteptat în ploaie ore în şir până când domnul Oprea şi-a satisfăcut poftele, iar atunci când s-a pus istovit în mişcare, a fost forţat, în condiţii de ploaie intensă şi noapte, să ruleze cu 139 km/h (viteză stabilită în urmă expertizei procuraturii din noaptea accidentului), pentru ca Oprea, care nici măcar nu a oprit în momentul accidentului, să ajungă în condiţii de maximă siguranţă acasă”, a mai spus, revoltată, mama poliţistului.

Pe de altă parte, fostul demnitar nu se consideră responsabil pentru moartea lui Gigină. ”Nu un ministru se ocupă de aceste dispozitive. Este problema Poliţiei Rutiere, a şefului de dispozitiv şi trebuie îndreptată atenţia şi spre acea nenorocită de groapă în care a căzut”, a declarat Oprea, care în prezent este cercetat de DNA pentru ucidere din culpă. 

Câinele îl așteaptă în fiecare zi la ușă

simeon stalpnicul png

Câinele este cel mai bun prieten al omului. Asta auzim încă din copilărie. Şi iată că este adevărat! Câinele său, Dodo, care are 4 ani, îl aşteapă zi de zi la uşă pe stăpânul lui. ” Întotdeauna ştiam când urmează să vină Bogdan acasă. Îl simţea când parca maşina în faţa blocului şi îl întâmpina la uşă. Aşa îl aşteaptă şi acum, în fiecare zi. Ore întregi, în spatele uşii de la intrare. Bogdan îl iubea foarte mult”, ne-a mărturisit Carmen Gigină, mama poliţistului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net