Blaga, despre candidatura lui Diaconescu: Este o continuare a telenovelei de la Oltchim în care Ponta e regizor şi Diaconescu actor principal

Ultima actualizare:

    Vasile Blaga
Vasile Blaga

Vasile Blaga a declarat, marţi seara, despre candidatura lui Dan Diaconescu în acelaşi colegiu cu Victor Ponta că este o continuare a telenovelei de la Oltchim în care premierul este "regizorul", iar Diaconescu "actorul principal".

Vasile Blaga a spus despre candidatura lui Dan Diaconescu în acelaşi colegiu cu Victor Ponta că "este o continuare a telenovelei de la Oltchim pusă în scenă de cei doi, cu Ponta regizor şi cu Diaconescu actor principal", a precizat el, într-o emisiune la TVR.

Întrebat dacă prin această candidatură a lui Disconescu există o înţelegere cu PDL, democrat-liberalul a spus că este o "absurditate".

"Este o absurditate. Este o înţelegere între Ponta şi Diaconescu pentru a atrage atenţia românilor de la ceea ce se întâmplă în ţară, că ţara este într-o situaţie disperată. Ce a adus guvernarea Ponta? Preţuri mărite peste tot (...). Şi atunci le mai trebuie încă un carnaval. Îl avem la Târgu Jiu".

"Spre deosebire de domnul Ponta care dialoghează cu mare plăcere cu domnul Diaconescu, eu nu o să mă prezint niciodată la televiziunea domnului Diaconescu. Nu avem nicio înţelegere cu domnia sa, aşa cum a avut-o în toată această perioadă Ponta cu Diaconescu", a întărit preşedintele PDL.

Despre plecările din PDL la PP-DD, Blaga a precizat că aceşti oameni sunt cei care nu şi-au găsit loc pe listele cu candidaţi ale ARD.

"Oameni care nu şi-au găsit locul pe listele PDL, fie pentru că au avut probleme de integritate, probleme de justiţie, fie că pe de altă parte nu şi-au găsit loc în organizaţii că au dispărut patru ani din colegiile respective", a fost răspunsul lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net