Bilanţ cutremurător. Un mort şi 9 răniţi în 3 accidente rutiere produse azi în Capitală

Ultima actualizare:

    Bilanţ accidente Capitală
Bilanţ accidente Capitală

Trei accidente rutiere au avut loc sâmbătă dimineaţa în Capitală. În urma acestora o persoană a decedat şi nouă au fost rănite, potrivit Mediafax.

La unul dintre accidente a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare, pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate.

Accidentul soldat cu moartea unei persoane a avut loc în sectorul 6, pe Spaliul Independenţei. O maşină care circula pe podul Grozăveşti spre lacul Morii a intrat într-un copac.

În urma o persoană a decedat, iar trei au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la Spitalul Elias, iar una, la Universitar. Potrivit autorităţilor, accidentul a fost cauzat de viteza excesivă.

Un alt autoturism a ieşit de pe carosabil, în zona Calea Călăraşilor, şi a intrat într-un stâlp. Patru persoane au fost rănite, iar pentru scoaterea a două dintre ele din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Ce de-al treilea accident a avut loc în zona Băneasa. Patru maşini , între care două taxiuri, au fost implicate într-o tamponare în lanţ. Două persoane au fost rănite în acest accident.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net