Big Brother în Capitală pentru menținerea curățeniei. Iei amendă dacă nu arunci gunoiul unde trebuie

gunoaie-deșeuri-supraveghere video-Sistem Big Brother

Sistemul de supraveghere video a prins deja primii bucureșteni care aruncau greșit deșeuri
Primele camere au fost instalate la intersecția dintre str. Constantin Godeanu și str. Acetilenei și au filmat deja primii contravenienți

Primăria Sectorului 1, prin Poliția Locală, a declarat război celor care aruncă gunoaie în alte locuri decât cele special amenajate. Pentru a-i prinde, în zonele cu probleme vor fi instalate sisteme video, de tip Big Brother, iar cei filmați vor fi amendați cu sume între 200 și 5000 de lei.

Până la sfârșitul anului, vor fi montate aproximativ 200 de camere de supraveghere. Acestea vor fi amplasate în zonele predispuse depozitării ilegale a deșeurilor: Străulești, Grivița, Băneasa, Bucureștii Noi, Șos. București-Ploiești, Șos. Odăi. Lista se va completa în funcție de sesizările primite din partea cetățenilor cu privire la depozitarea ilegală a deșeurilor. Prima cameră video amplasată în acest scop este deja funcțională la intersecția dintre str. Constantin Godeanu și str. Acetilenei, unde au fost deja surprinși cetățeni care descărcau deșeuri din autovehicule proprietate personală

Loading...

Citește și

  • Directorul Poliţiei Comunitare şi şeful firmei de salubritate din Târgu-Jiu au o sarcină murdară pentru depistarea celor care aruncă ilegal gunoiul.

  • Sorin Oprescu a găsit o nouă „întrebuinţare” pentru banii Municipalităţii. Peste 8,7 milioane de Euro vor fi folosiţi pentru întreţinerea parcurilor oraşului.