În bazarul lui Gică Popescu bate vântul falimentului - FOTO

Ultima actualizare:
sdf
sdf

Nimic nu mai merge pe criza asta! Cine încearcă să investească în magazine de haine şi încălţăminte riscă să-şi piardă toţi banii. E şi cazul lui Gică Popescu, fostul mare fotbalist, care a băgat zece milioane de euro într-un bazar în care nu intră picior de om.

Doldora Bazar a fost inaugurat în urmă cu patru luni, lângă Piaţa Rahova. Comercianţii care au ocupat toate cele 425 de standuri nu ştiu cum să fugă de aici.

Se uită lung după vreun client rătăcit şi îşi îneacă supărarea în integrame. „Şi noi vom face acelaşi lucru. Mai aşteptăm două săptămâni şi închidem", s-au plâns oamenii, care nu au mai vândut nimic de câteva săptămâni.

Pentru a-şi salva afacerea, Gică Popescu, împreună cu ceilalţi doi investitori, are de gând să transforme bazarul într-un supermarket.

"Am marfă de 20.000 de euro, iar luna asta am vândut doar două articole"Adrian Mihalache, comerciant

simeon stalpnicul png

„Socotelile pe care le-am făcut înainte de deschidere sunt azi irelevante. Cam 80% din populaţie cheltuieşte banii pe mâncare. Până la sfârşitul lunii iunie vom deschide Doldora Mega Market, un loc unde bucureştenii vor găsi alimente ieftine şi reduceri consistente pentru diferite categorii sociale", ne-a spus Marius Roateş, unul dintre investitori.

Preţuri la «Doldora»

Blugi: 99 de leiTricouri: 35 de leiGeci: 90 de leiCămăşi: 50 de leiTenişi: 20 de leiPantofi din piele: 90 de leiRochiţe: 17 leiTriciclete: 140 de lei

Vezi mai jos o galerie foto


    sdf
sdf

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net