Batjocură: în iunie – inaugurată, în iulie – gresia crăpată!

piscine1.jpg

baza de agrement nada florilor, falticeni
Muncitorii pregătesc adezivul pentru montarea noilor plăci de gresie
Foto: "Adevărul"

A costat trei milioane de euro şi, la o lună de când a fost deschisă, are nevoie deja de reparaţii! Dată în folosinţă cu o săptămână înainte de alegerile locale din 5 iunie 2016, baza de agrement „Nada Florilor” din Fălticeni se prezintă acum cu gresia crăpată şi cu fisuri în bazine.

Ţara lui Papură Vodă! O investiţie de trei milioane de euro, a cărei panglică a fost tăiată în urmă cu o lună, are nevoie de intervenţia muncitorilor. Pe 29 mai 2016, cu o săptămână înainte de alegerile locale, primarul din Fălticeni, Cătălin Coman (PSD), a inaugurat cu mare fast baza de agrement Nada Florilor. Acum, gresia a început să crape, iar bazinele încep să capete câte o fisură. Când a dat nas în nas cu reporterul de la “Adevărul”, care făcea fotografii în interiorul bazei, primarul a avut o reacţie de vătaf: „Da’ cine eşti tu? Inspectoratul de Stat în Construcţii? Cine eşti tu?”. Edilul a ameninţat că-l dă pe ziarist în judecată dacă va scrie despre bătaia de joc de la Nada Florilor.
Mai tolerant, viceprimarul din Fălticeni, Constantin Bulaicon, a găsit o explicaţie penibilă pentru stricăciunile din interiorul bazei, arătând că este cumva normal ca bucăţile de gresie să mai crape, deoarece sunt în aer liber.

Click! spune

Baza de agrement „Nada Florilor” e amplasată lângă iazul Şomuz din Fălticeni. Proiectul de peste trei milioane de euro a fost executat de firma Da Vinci Construct & Proiect din Bihor. Complexul are o suprafaţă de peste 5.000 de metri pătraţi şi include trei piscine exterioare, o piscină interioară, un teren de sport multifuncţional, pistă de biciclete, coridoare pentru pietoni şi două parcări.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!
 

Loading...

Citește și

  • Comună cu palmieri, dar fără canalizare. Nu e un banc, ci chiar se întâmplă în Oltenia. Localitatea Cungrea arată jalnic, însă se mândreşte cu arbori din plastic, teren sintetic de fotbal şi parcuri pe care pasc vacile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1