Băsescu, amendat cu 4.000 de lei pentru o poartă vopsită în verde!

Ultima actualizare:

    Şeful PMP Timişoara şi poarta buclucaşăFoto: "Adevărul"
Şeful PMP Timişoara şi poarta buclucaşăFoto: "Adevărul"

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a primit o amendă tocmai la Timişoara. Poliţia Locală a taxat, marţi, cu 4.000 de lei filiala Timişoara a Partidului Mişcarea Populară (PMP), formaţiune politică al cărei şef e Băsescu. Motivul? Lipsa unei autorizaţii pentru o lucrare la o clădire istorică.

Marius Dugulescu, preşedintele PMP Timişoara, a cerut vopsirea în culoarea verde a porţii de la clădirea în care se află filiala locală a partidului. Este vorba de o clădire de patrimoniu, aflată pe strada Vasile Alecsandri din oraşul de pe Bega. Înainte de a fi vopsită în verde, poarta metalică era desenată cu graffiti.   Dugulescu a fost vizitat marţi de poliţiştii locali, care au completat un proces verbal pe motiv că “s-a intervenit fără autorizaţie la un monument istoric”, iar PMP a fost “uşurat” cu 4.000 de lei, amenda minimă în acest caz.

Dugulescu, candidat la funcţia de primar, a fost uimit că a primit amendă în a treia zi de Paşti, mai ales că, spune el, a dat un aspect civilizat porţii metalice. “În nici un caz această uşă de tablă nu are valoare istorică. Este o poartă banală, care arăta foarte urât înainte”, se justifică Dugulescu. “Vă invit să vedeţi cum arată şi cum este întreţinută de Primărie această clădire istorică. Sute de turişti trec zilnic prin faţa acestei clădiri, care numai de protejarea patrimoniului nu are parte. Noi însă am fost amendaţi pentru că am vopsit o uşă. Amenda mergela Traian Băsescu, preşedintele partidului la nivel naţional”, a explicat Dugulescu. Clădirea închiriată acum de PMP a fost, anterior, sediu pentru Partidul Poporului – Dan Diaconescu.     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net