Băse, ce te mai obosesc nepoţeii!

base.jpg

Ieri, Traian Băsescu a apărut cu riduri şi pungi la ochi

Ne obişnuisem să îl vedem aproape în fiecare seară. De când a părăsit Palatul Cotroceni, Traian Băsescu a ieşit în public abia ieri, la congresul PMP, după 49 de zile de ”tăcere”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu a scos un sunet de când a început scandalul dosarelor penale ale Elenei Udrea. Nu a fost activ nici pe Internet şi nici în spaţiul public. S-a mulţumit să explice că se bucură de căldura familiei, iar când s-a născut Traian jr., în 31 ianuarie, fiul Elenei Băsescu, fostul preşedinte s-a lăudat imediat, pe Internet. Aşadar, acum are trei nepoţei şi timp berechet pentru a fi ”bunic cu normă întreagă”. De altfel, ieri părea că este, într-adevăr, obosit. Pe chipul său au răsărit cearcăne ”grele” şi nişte riduri adânci.

  • 24 decembrie 2014: Crăciun în familie
  • 27 decembrie 2014: Băse o trage pe Sofia cu sania
  • 31 ianarie 2015: S-a născut Traian jr.
  • Maximize

1/3

Ieri, după 49 de zile de absenţă din spaţiul public, a făcut o vizită surpriză la congresul Partidului Mişcarea Populară, condus până de curând de Elena Udrea. Fusese invitat, dar puţini mai credeau că va veni în această perioadă dificilă pentru protejata sa. A fost întâmpinat cu aplauze şi scandări, iar fostul preşedinte a lăudat absenţa Elenei Udrea de la congres. ”Sper că va confirma încă o dată că este un om cinstit”. Traian Băsescu mai are şi altă preocupare decât să se joace cu nepoţeii. A scris ”o listuţă”. „M-am hotărât să nu-mi las distrus mandatul. Voi relua toate minciunile din spaţiul public din ultima perioadă. Mi-am făcut o listuţă”. 

Elena Udrea ar putea fi arestată astăzi

udrea.jpg

Elena Udrea va avea o zi grea

O zi tensionată pentru Elena Udrea. Azi, va afla dacă parlamentarii vor vota pentru ca procurorii să o poată ancheta penal şi chiar aresta preventiv. Comisia Juridică din Camera Deputaţilor s-a întrunit ieri, pentru a da rapoarte pe cererile DNA. Pentru Elena Udrea, procurorii DNA au emis trei cereri: în dosarul Microsoft, în dosarul Gala Bute şi pentru că ar fi încălcat condiţiile controlului judiciar. Acuzaţiile sunt foarte grave: trafic de influenţă, spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere. Tot azi, parlamentarii vor vota în plen pentru începerea anchetelor penale în cazul senatorilor Ion Ariton şi Varujan Vosganian, precum şi a deputatului Laszlo Borbely, toţi acuzaţi de fapte de corupţie în timpul mandatelor de miniştri.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1