Baronul de Buzău, avertizat de vrăjitoare că-l vor sălta mascaţii. Cristinel Bîgiu a fost arestat, după ce a fost prins în flagrant luând mită 50.000 de lei

viziuni-cu-mascati.jpg

Mascaţii prezişi de vrăjitoare l-au săltat pe Bîgiu de Sfântul Nicolae
Fotomontaj: Click!
Citeste tot despre: 

De teamă că va fi înhăţat de DNA, Cristinel Bîgiu (47 de ani), proaspăt arestat, a montat aparatură de bruiaj în clădirea Consiliului Judeţean Buzău. Apoi, el a mers la vrăjitoare, care i-a spus că va fi ridicat de procurori. Cu toate acestea, Bîgiu n-a putut refuza „borcanul cu miere”.

Îşi pregătise „ghetuţele” şi îl aştepta pe Moş Nicolae, după cum anunţase chiar el pe o reţea de socializare. În schimb, s-a trezit pe cap cu mascaţii, care, sâmbătă, l-au săltat după ce a fost prins în flagrant luând mită 50.000 de lei. Duminică, judecătorii au decis ca preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, să fie arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de procurorii DNA că ar fi cerut şi primit mită pentru a atribui contracte pe bani publici unor firme. 

cristinel-bigiu.jpg

Cristinel Bîgiu a fost arestat, după ce a fost prins în flagrant luând mită 50.000 de lei

Potrivit stenogramelor DNA, Bîgiu primea mita în cutii de whisky ca să nu bată la ochi. Mai mult, pentru a nu fi interceptat atunci când vorbea la telefon, şeful de la Buzău instalase în interiorul instituţiei pe care o conducea aparatură de bruiaj, relatează b1tv.ro. Era atât de speriat că va fi prins luând mită, încât, a ajuns şi la vrăjitoare, pentru a afla cum i se înfăţişează viitorul. Şi, culmea, deşi la una din şedinţele de magie vrăjitoarea i-a prezis că în proporţie de 59% va fi săltat de DNA, Bîgiu n-a putut rezista tentaţiei de a pune mâna pe bani, potrivit stiridebuzau.ro. Şi, cum un rău nu vine niciodată singur, Victor Ponta a anunţat, ieri, că a propus excluderea din partid a lui Bîgiu, fapt aprobat, de altfel, de Biroul Permanent Naţional al PSD, cu unanimitate de voturi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1