Bărbat agresat în trafic, în Craiova. Agresorul a coborât din maşină în timpul altercaţiei, autoturismul a intrat într-un semafor

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Un conflict a avut loc, miercuri seară, între doi şoferi din Craiova. Un bărbat de 44 de ani a fost lovit, iar agresorul a coborât din maşină fără a o asigura cu frâna de mână. Autoturismul a intrat într-un semafor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, miercuri seara, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 44 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic în urma unei şicanări în trafic.“În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pe strada A.I. Cuza, din Craiova, a avut loc o şicanare în trafic între bărbatul de 44 de ani şi un alt bărbat de 40 de ani, din localitate. Cel din urmă a pătruns pe contrasensul străzii AI Cuza şi a coborât din autoturism pe care l-a lăsat neasigurat cu frana de mână. Autoturismul s-a pus în mişcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă. Totodată, bărbatul l-ar fi lovit în zona feţei pe bărbatul de 44 de ani, care nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. Sursa citată menţionează că la faţa locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova care l-au amendat pe bărbatul de 40 de ani cu 2.175 de lei. De asemenea, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net