«Banii de la Click!MANIA îi păstrez pentru Paşte»

marin-cristescu121111.jpg

Marin Cristescu a câştigat 300 de lei cu Click!

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Marin Cristescu (66 de ani) cumpără Click! în fiecare zi şi spune că ziarul nostru i-a adus primul câştig din viaţă.

„Am dezlipit lozul şi am văzut cele trei simboluri identice cu 300 de lei. Sunt bineveniţi banii, mai ales că acum vine Paştele. O să-i păstrez ca să cumpăr carne şi tot ce trebuie pentru o masă copioasă de Paşte”, a spus pensionarul. Şi tu poţi intra în familia câştigătorilor Click!MANIA.

Ţi-am pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 400.000 de lei. Sunt în joc: două super-maşini: un Opel Corsa şi o Dacia Logan Navy, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, ceasuri inteligente, vase de bucătărie şi multe alte surprize. În plus, mai avem pentru voi peste 2.100.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele ”Click!” și ”Click! de DUMINICĂ”.

loading...
Loading...

Citește și

  • Am dat startul celui mai iubit concurs din presă. Click!MANIA a pregătit pentru voi premii fabuloase: un super autoturism, lozuri cu bani, telefoane performante, electrocasnice şi mii de alte surprize.

  • Carmen Negrea (61 de ani) şi-a schimbat total percepţia despre concursuri după ce a câştigat la Click!MANIA. Mai mult, bucureşteanca spune că obişnuia să cumpere ziarul doar vineri, însă acum e nelipsit din casă. “Îl cumpăr în fiecare zi şi chiar aştept cu nerăbdare să-mi încerc iar norocul”, ne-a spus cititoarea noastră.