Bancomat aruncat în aer în județul Constanța. Făptașii nu au fost prinși

bancomat.jpg

bancomat
Din primele verificări s-a stabilit că persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reuşind să fugă de la faţa locului cu un autoturism.
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

O explozie a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, 26 februarie, la un bancomat din judeţul Constanţ. Făptașii au urcat într-o mașină și încă nu au fost prinși. Polițiștii au instituit filtre și efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Lumina a avut loc o explozie. 
"Din primele verificări s-a stabilit că persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reuşind să fugă de la faţa locului cu un autoturism.În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, furt şi nerespectarea regimului materiilor explozive”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1