Baia de Fier și „hamacele la înălțime”, în Cartea Recordurilor!

hamace_la_inaltime_gorj.jpg

hamace_la_inaltime_gorj
”Hamacele la înălțime” a intrat în Cartea Recodurilor! Suspendați la 200 de metri, amatorii de senzații tari au ocazia să admire frumusețile de nedescris ale zonei Baia de Fier
FOTO: adevarul.ro

”Hamacele la înălțime” a intrat în Cartea Recodurilor! Suspendați la 200 de metri, amatorii de senzații tari au avut ocazia în ultimii doi ani să admire frumusețile de nedescris ale zonei Baia de Fier din Gorj și să se relaxeze într-un mod absolut unic în România!

”Hamace la înălțime” a ajuns în Cartea Recordurilor! Este un eveniment al Clubului Alpin Român în parteneriat cu Clubul White Wolf Baia de Fier.

Povestea a început așa: în premieră națională, în 2018 a fost amenajată o zonă permanentă de hamace suspendate la Baia de Fier.

De atunci, sute de tineri au venit la Baia de Fier pentru a se relaxa.

”Hamacele la înălțime” în Cartea Recodurilor!

Organizatorii își doresc să le ofere iubitorilor de aventură și relaxare contexte sociale și sportive inedite, culminând cu ancorarea hamacelor la înălțime. Acum, în februarie 2020, „Hamace la înălțime” a ajuns cunoscut în lumea toată!

la_hamace_deschidere.jpg

hamace-baia de fier-gorj
La fiecare sfârșit de săptămână, la Baia de Fier poți vedea zeci de tineri care abia așteaptă să se relaxeze la 200 metri înălțime, în hamace
FOTO: adevarul.ro

La fiecare sfârșit  de săptămână, la Baia de Fier poți vedea zeci de tineri care abia așteaptă să se relaxeze la 200 metri înălțime, în hamace!

Ideea li se pare extraordinară și vin din toate colțurile țării pentru a experimenta.

Atelierul poate asigura staţionarea a 10 – 12 persoane simultan. Sunt ancore chimice băgate în stâncă, de inox, ţin undeva la 4.000-4.500 de kilograme fiecare.

Baia de Fier și „hamacele la înălțime”

În primăvara anului 2018, a fost inaugurată această bază de relaxare şi naturo-terapie la înălţimea de 200 de metri.

Turiştii care vizitează localitatea au posibilitatea să-şi petreacă timpul în hamace suspendate între stânci.

”Pot spune: nota 11 pentru organizare, puncte maxime pentru organizatori, în aer plutesc aerosolii cu voie-bună, n-ai cum să nu-i inhalezi, așa că devii nerăbdător să te reîntorci la escaladă, la via ferrata, la o cățărare, la o legănare de câteva ceasuri (par minute) între stânci la înălțime! Este o experiență unică și inedită! Mulțumim!!!", a scris pe Facebook o olteancă încântată de experiența unică de la Baia de Fier.

Cartea Recordurilor adună performanțe din toată lumea din 1955

Cartea Recordurilor (Guinness World Records) adună performanţe din întreaga lume încă din 1955, fiind scoase anual pe piaţă peste 20 de milioane de exemplare, în 174 de ţări. Cartea conţine o colecţie recunoscută internaţional de recorduri mondiale şi cuprinde atât performanţe umane, cât şi fenomene extreme din natură. 

Citește și:

Știați? Românii au peste 60 de recorduri în Cartea Recordurilor

Ele sunt vedetele care au prins un loc în «Cartea Recordurilor»

Loading...

Citește și

  • Antrenoarea Kinga Sebestyen (46 ani) a oferit pe 8 noiembrie, la Arena „Antonio Alexe” din Oradea, un show dinamic de neuitat, în deschiderea concertului Nana. Ea a făcut fenomenul Kangoo Jumps faimos în toată lumea, iar cu această ocazie a condus o sesiune demnonstrativă pentru a încălzi publicul înaintea show-ului muzical.

  • Un bucătar kenyan a reuşit să intre în Cartea Recordurilor cu o performanţă incredibilă. Chef Maliha Mohammad, de 36 de ani, a gătit timp de 75 de ore, în continuu, după 400 de reţete. Bucătarul priceput de la Resortul Kenya Bay Beach, din Mombasa, a încheiat cu succes dificila competiţie duminica trecută.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1