Azi începe Summer Well! Hurts, cea mai așteptată trupă a primei zile de festival

hurts.jpg

summer well line up hurts
Britanicii de la Hurts sunt headlinerii primei zile de Summer Well
Foto: Facebook

Cea de-a șasea ediție a festivalului muzical Summer Well, care are loc pe domeniul Știrbey, în Buftea, începe în forță, sâmbătă (13 august). Pe scenă vor urca Hurts, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Borns și Sundara Karma.

A șasea ediție Summer Well are loc, ca de obicei, în al doilea weekend din august, pe Domeniul Știrbey, aflat la 15 km de București. Oranizat sub motto-ul „Un festival ca o vacanță”, Summer Well se bucură de un succes din ce în ce mai mare. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locații din jurul Capitalei, un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boierești care l-au locuit de-a lugul ultimelor două secole, potrivit summerwell.ro.

Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, acolo unde va fi amplasată scena principală a festivalului. În jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare, plus zona de surf. Sâmbătă, publicul îi va vedea pe Hurts, Borns, The Neighbourhood, Crystal Fighters și Sundara Karma, iar duminică (14 august), vor urca pe scena de la Buftea The Chemical Brothers, Years&Years, Milky Chance, Blossons, Haelos.

Loading...

Citește și

  • summer well 2016

    Cel mai așteptat festival de muzică indie-rock din România, Summer Well 2016, are loc în al doilea weekend al lunii august, între 13 și 14 august. Cea de-a șasea ediție aduce în țară nume mari, printre care The Chemical Brothers, Years & Years și Milky Chance.

  • summer well 2015

    Domeniul Ştirbey, de lângă Bucureşti, a fost scena unui festival despre care organizatorii au spus că va fi unul ca o vacanţă. Şi se pare că aşa a şi fost, potrivit celor prezenţi la Summer Well 2015.