Avocatul care a comandat uciderea soţiei: «Nu ştiam că are asigurare de viaţă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Avocatul din Braşov care a comandat uciderea soţiei sale a încercat, din nou, să convingă judecătorii că este nevinovat şi să-l lase în libertate. Susţinut în sală de fiica lui, Victor Teodorescu a răbufnit pentru prima dată şi a spus că dosarul în care este judecat este cel mai sărac în probe dintre cele pe care le-a văzut până acum.

Aflat, ieri, în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Victor Teodorescu a cerut încă o dată să fie eliberat. Sub privirile fiicei lui, care a venit să-l susţină de fiecare dată, avocatul Teodorescu a uitat că se află în boxa arestaţilor şi, pentru câteva minute, s-a transformat într-un adevărat apărător.

„Este cel mai subiectiv rechizitoriu şi fără lipsă de obiectivitate pe care l-am întâlnit în viaţa mea", a spus furios avocatul. Ca să fie şi mai convingător, inculpatul a mai spus că, de altfel, nici mobilul crimei nu ar fi cel invocat de procurori.

„Nu am ştiut de cea mai mare asigurare de viaţă a soţiei mele, pe care o avea la locul de muncă. Colegii ei m-au anunţat după ce s-a aflat că a fost găsită moartă. Cine a profitat de bani?", a mai spus pe un ton răstit avocatul acuzat.

În replică, procurorul de şedinţă a încercat să le amintească judecătorilor că avocatul Teodorescu şi-a recunoscut fapta pe jumătate, în timp ce a fost supus testului-poligraf, precizând că a pus la cale doar tâlhărirea soţiei sale, nu şi uciderea ei.

Cei trei judecători nu s-au lăsat înduplecaţi de vorbele lui Teodorescu şi au hotărât să-l cerceteze în continuare în stare de arest preventiv.

Pe tot parcursul procesului, Oana, fata avocatului, venită tocmai de la Braşov, nu l-a scăpat din ochi pe tată său şi, cu mâinile împreunate, s-a rugat tot timpul pentru eliberarea lui.

Oana, fiica avocatului, l-a susţinut din sala de judecată

A scris indicaţiile pentru crimă

Iată indicaţiile pe care avocatul Teodorescu i le-a dat în scris ucigaşului Erwin Preşmereanu.

„Să iei o legitimaţie cu poza ta, ca să nu atragi atenţia. Ai la dispoziţie 5 ore să te pregăteşti şi ideal este să acţionezi la ora 15.00-15.15, azi, că mâine s-ar putea să fie prea târziu. Azi e vreme proastă, lumea merge cu capul în jos".

Prejmereanu a intrat în martie în casa avocatului Teodorescu, cu o legitimaţie falsă de angajat al Electrica.

A lovit-o pe soţia acestuia de mai multe ori cu un levier în cap şi, fiindcă nu murea, a înjunghiat-o de 15 ori cu un cuţit luat din bucătărie.

Citește și:

Avocatul braşovean Victor Teodorescu, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale contra unei datorii de 60.000 de euro!

Avocatul Victor Teodorescu rămâne în arest preventiv

Victor Teodorescu: «Trebuia doar să-mi sperie soţia, nu s-o omoare!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net