Avocaţii cer din nou internarea lui Sorin Oprescu, pentru că ar avea un nodul pulmonar

oprescu-spital-.jpg

Oprescu este încarcerat din 6 septembrie pentru că a luat mită 25.000 de euro

În urma investigațiilor medicale la care a fost supus fostul primar al Capitalei, aflat în prezent în arest, s-ar fi stabilit că Sorin Oprescu (51 de ani) ar avea 12 afecțiuni, spun avocații acestuia.

Printre acestea, medicii au stabilit că fostul edil ar avea un nodul la un plămân, despre care susţin că ar ridica risc oncologic moderat. Specialiștii i-au indicat efectuarea unei spirometrii (n.r. metodă neinvazivă de apreciere a funcţiei pulmonare). Avocaţii au precizat că această evaluare ar trebui făcută la un spital specializat în tratarea afecţiunilor pulmonare. Astfel că ei iau în calcul să depună o nouă cerere la Arestul Poliţiei Capitalei, prin care să solicite să îi pemită edilului să meargă la un spital. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • sorin oprescu

    Cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de a fi consultat la Spitalul Universitar de către medici cardiologi, a fost aprobată. Anunţul a fost făcut sâmbătă (26 septembrie) de avocatul lui Oprescu, Alexandru Chiciu, după ce l-a vizitat în arest.

  • Sorin Oprescu vă rămâne și luni (28 septembrie) internat sub pază într-o rezervă la Spitalul Universitar de Urgență București. Fostul primar general al Capitalei va fi supus unei coronarografii, decizia fiind luată de medicii care analizează starea sa de sănătate relatează corespondentul Mediafax

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1