Avionul lui Dan Diaconescu, lovit de fulger la Istanbul

Ultima actualizare:

Un avion al companiei Tarom a fost lovit, sâmbătă seară, de un fulger, când încerca să aterizeze pe aeroportul din Istanbul. Nimeni nu a fost rănit, dar aeronava a fost avariată uşor. Pe lista pasagerilor care urmau să se urce la bordul avionului Tarom era şi Dan Diaconescu. Din pricina incidentului, a fost nevoit să aştepte 6 ore în aeroport, până ce un alt avion a venit să îi aducă în Capitală.

„Nu a păţit nimeni nimic. Era o pată neagră de vreo 10-20 de cm pe botul avionului, unde fusese lovit de fulger. În gaşca mea erau 21 de persoane, am ajuns cu toţii cu bine. Eram 58 de oameni în total care am ratat acel zbor şi a trebuit să aşteptăm să ne îmbarcăm în zborul celălalt.  A fost şi îmbarcarea cu peripeţii, fiindcă nu erau locuri suficiente, nu prea înţeleg de ce compania Tarom nu a avut un avion de rezervă sau nu a putut închiria un avion din Turcia", a declarat Dan Diaconescu pentru B1TV.

Ca un adevărat patron de televiziune, Dan Diaconescu a filmat avionul, cu o cameră de amatori. În Istanbul, au rămas doar 10 pasageri, care au fost cazaţi peste noapte la un hotel. Pentru a respecta procedurile standard în astfel de situaţii şi din motive de siguranţă, s-a luat decizia de anulare a cursei pentru ca aeronava sa fie supusă unei verificări tehnice, a anunţat compania aviatică.

«Am crezut că se rupe avionul în două» Adrian Iovan, pilot pensionar

Pilotul Adrian Iovan, cu peste 17.000 de ore de zbor, a trecut doar o dată printr-o astfel de încercare: "Mi s-a întâmplat o dată, la Roma, la aterizare. Am crezut că se rupe aparatul în două. Zgomotul te sperie îngrozitor. Mi-a trecut spaima abia când am văzut că aparatul nu a păţit nimic".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net