Autostrada Soarelui, închisă din cauza viscolului. Care este situația drumurilor

Ultima actualizare:

    Traficul pe Autostrada Soarelui a fost deviat din cauza poleiului foto: arhiva personală
Traficul pe Autostrada Soarelui a fost deviat din cauza poleiului foto: arhiva personală

Autostrada Soarelui este închisă de vineri dimineață între Bucureşti şi Drajna din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse.

Potrivit CNAIR, începând cu ora 7.30 circulaţia rutieră a fost oprită complet, pe ambele sensururi ale autostrăzii A2, între Bucureşti şi Drajna, km 12+000 – km 105+500.

Tot pe A2 Bucureşti – Constanţa, la km 64, un tir a lovit glisiera mediană şi a blocat toate cele trei benzi.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă, de asemenea, că circulaţia este oprită complet pe DN7, între Goleşti şi limita cu judeţul Argeş, după ce mai multe tiruri au rămas înzăpezite, iar pe DN 13A, între Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc, din cauza viscolului a fost impusă restricţie pentru maşinile cu masa mai mare de 7,5 tone. Restricţie de tonaj a fost impusă şi pe DN 7, între Goleşti şi limita cu judeţul Argeş (în judeţul Vâlcea).

Capitala şi 14 judeţe sunt, vineri, până la ora 15.00, sub cod portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, viscol şi vizibilitate scăzută. În Bucureşti şi în zece judeţe, autorităţile au suspendat cursurile, iar CFR anunţă că 18 trenuri care circulau din Bucureşti către Constanţa Tulcea şi între Slobozia şi Ciulniţa, au fost anulate din cauza condiţiilor meteo. Autostrada A2 a fost închisă vineri dimineaţă pe tronsonul dintre Bucureşti şi Drajna, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net