Audiaţi de DIICOT, pentru că racolau oameni ca să-i ducă la o vrăjitoare

Ultima actualizare:

    Escrocii sunt anchetaţi de DIICOT (Foto: Arhivă)
Escrocii sunt anchetaţi de DIICOT (Foto: Arhivă)

Patru persoane sunt audiate, astăzi, la DIICOT Timişoara, una dintre ele fiind acuzată că le cerea bani oamenilor pentru a-i duce la o femeie care "să le prezică viitorul". Celelalte le împrumutau pe victime cu bani pentru vrăjitoare şi le cereau dobânzi mari.

În urma unor percheziţii care au avut loc în această dimineaţă, în Timişoara şi una în localitatea Pişchia, patru persoane au fost duse la audieri într-un caz de înşelăciune, potrivit procurorului-şef al DIICOT Timişoara, Mircea Andreş, citat de Mediafax.

"Ancheta este în desfăşurare, avem două părţi vătămate şi patru suspecţi într-un caz de înşelătorie. Una dintre părţile vătămate este o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani. Prejudiciul total este de 300.000 de euro", a declarat Andreş.

Una dintre percheziţii a avut loc în localitatea Pişchia, la locuinţa unei femei despre care informaţiile iniţiale arătau că este vrăjitoare.

Victimele au declarat, însă, că aceasta doar intermedia întâlnirea cu o persoană care susţinea că poate să prevadă viitorul şi poate "face farmece duşmanilor", contra unor sume de bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net