Auchan anunță un nou program de funcționare al magazinelor. Cursele cu microbuzele se suspendă

Ultima actualizare:

    Magazinele Auchan funcționează de astăzi după un nou program
Magazinele Auchan funcționează de astăzi după un nou program

Magazinele din rețeaua Auchan funcționează de astăzi, 23 martie, cu nou program. Potrivit comunicatului oficial, acestea vor sunt deschise, zilnic, între orele 8.00-21.00,pentru ca angajații să fie acasă înainte ora 22.00, când circulația pe străzi este încă permisă de autorități.

Hipermarketurile și supermarketurile Auchan, precum și magazinele de proximitate MyAuchan clasice vor fi deschise pentru clienți, începând de azi, 23 martie, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00.

Excepție fac Auchan Cotroceni, care are un program zilnic între orele 8.00-20.00, și supermarketul Auchan Obor, care de luni până sâmbătă este deschis de la 8.00-21.00, iar duminica în intervalul 8.00-18.00. Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom rămân deschise non-stop.

Auchan: ”Vrem ca angajații noștri să ajungă la familii până la ora 22.00”

„Pentru că suntem o companie responsabilă, din respect pentru angajații și colaboratorii noștri, am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât aceștia să ajungă la familiile lor până la ora 22.00, în contextul noilor recomandări și prevederi impuse de Ordonanța Militară nr. 2. Astfel, noul program de funcționare al magazinelor Auchan devine 8.00-21.00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienți - 13 ore pe zi. Invităm românii să adopte și ei acest program responsabil și mai precaut de cumpărături și să se informeze cu regularitate de pe www.auchan.ro, unde pot consulta și toate măsurile din planul extins de protecție pe care Auchan le-a pus în aplicare în ultimele săptămâni pentru clienți și colaboratori” a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Auchan suspendă transportul clienților cu microbuzele

Totodată, începând de marți, 24 martie, tot pentru a se conforma recomandărilor Ordonanței Militare nr. 2, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienți pe toate rutele.  

Excepție fac orașele în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/coronavirus-romania-mall-uri-inchise-capitala-programul-magazinelor-deschise

https://www.click.ro/news/national/coronavirus-romania-magazinele-si-farmaciile-au-fost-luate-cu-asalt-toate-au-aplicat

https://www.click.ro/news/national/uite-ce-face-angajata-unui-supermarket-plina-epidemie-de-coronavirus-asta-e-trebuie-sa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net