Au vile, dar n-au curent electric

Ultima actualizare:

Cele şapte familii care şi-au construit casele după ani la rând de muncă, în ţară şi în străinătate, au ajuns la capătul răbdării după ce timp de un an au solicitat de nenumărate ori ca angajaţii CEZ Distribuţie să vină să-i branşeze.

Cu toţii sperau în decembrie 2010, când Primăria Târgu-Cărbuneşti a finalizat lucrările de extindere a retelelor pentru alimentarea cu energie electrică, să se mute cât mai repede în vile, însă şi în prezent sunt nevoiţi să locuiască la rude. Adrian Popescu, un tânăr de 24 de ani şi unul dintre cei şapte proprietari, susţine că această situaţie este strigătoare la cer.

„Un an de zile am umblat peste tot. Nu m-am mutat în casă pentru că nu am avut curent. Stau la părinţi, noroc cu ei, pentru că altfel nu ştiu ce făceam. Ni s-a promis că problema va fi rezolvată până la sfârşitul anului. Am făcut nenumărate solicitări. Nu este posibil să trăim în aceste condiţii în secolul XXI”, a spus Adrian Popescu.

Văzând că nimeni nu îi ia în considerare, oamenii s-au îndreptat spre Primăria Târgu-Cărbuneşti, însă nici după intervenţia autorităţilor locale nu s-a luat nicio măsură. 

„Am plătit un miliard de lei vechi pentru extinderea reţelelor pentru alimentarea cu energie electrică, iar în decembrie 2010 lucrările au fost finalizate. Prin nu ştiu ce birocratism, nici până acum cei de la CEZ nu i-au conectat la reţea. Au venit oamenii peste mine, au depus de trei-patru ori dosarul. Apă mai poţi să aduci cu găleata, necesităţile le faci în fundul grădinii, dar fără curent ce poţi să faci?În loc să se bucure că sunt noi consumatori, îi ignoră”, a precizat Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Promisiuni există

Furnizorul de energie electrică garantează că până la sărbătorile de iarnă toate casele din zonă vor fi iluminate.

Vezi aici ce spun reprezentanţii CEZ România!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net