Au lăsat cluburile goale şi-au fugit cu toţii la mare - FOTO

chaboo.jpg

Clubul Chaboo resimte din plin efectele „migraţiei” tinerilor către cluburile de pe Litoral
Citeste tot despre: 

Nebunie pe Litoral. Cluburile de fiţe, pline până la refuz în weekend, au adus venituri considerabile patronilor. În localurile din Capitală, însă, bate vântul încă de la începutul verii.

Clubul Bamboo din Bucureşti îşi închide porţile în fiecare vară şi îşi mută distracţia pe plajă, la Mamaia. Chiar dacă nu i-a urmat exemplul, Clubul Le Gaga nu are parte de aceleaşi petreceri încinse ca localul „geamăn” din Mamaia.

funcky.jpg

La „Funky Lounge”, de pe Bd. Decebal, nu era nimeni pe terasă, sâmbătă noapte

Sâmbătă noapte, în Chaboo erau cam 200 de persoane, în condiţiile în care în afara sezonului estival aici vin câteva mii.

loft.jpg

La „Loft Lounge”, din Mamaia, nu ai loc nici în timpul zilei

„Sunt seri în care avem 300 de clienţi, dar şi seri când vin 5.000. Vara e mai puţin aglomerat, însă acest weekend a fost destul de bun pentru noi”, ne-a spus un angajat al Clubului Chaboo din Capitală.

le-gaga.jpg

„Le Gaga” din Mamaia e mult mai căutat decât clubul „Le Gaga” din Bucureşti

În comparaţie, în staţiunile de la malul mării localurile sunt pline de petrecăreţi, atât ziua cât şi noaptea. În acest weekend, aproape 250.000 de români s-au cazat la mare, profitând de minivacanţa de 15 august, spun reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1