Au ieşit la furat cu taxiul

Citeste tot despre: 

Nu au nevoie de cagule şi maşini cu geamuri fumurii ca să iasă la furat. Hoţii acţionează, fără probleme, ziua în amiaza-mare, cu taxiul. Trei indivizi, împreună cu un şofer de taxi de la firma Speed, au fost surprinşi, ieri, de poliţişti în timp ce spărgeau o maşină.

Taxiul a fost urmărit toată ziua de oamenii legii, astfel că, la ora 13.00, infractorii au fost văzuţi când au încercat să spargă un Matiz, în zona Domenii. Nu au reuşit să deschidă maşina, dar nu au abandonat ideea.

S-au plimbat prin oraş trei ore, în căutarea unei alte prăzi. În jurul orei 16.00, cei patru au ochit un Volkswagen Tiguan, parcat vizavi de Magazinul Titan. Au scos levierul din taxi şi au spart geamul.

” Au luat o geantă cu acte, iar în momentul în care au văzut că poliţiştii sunt pe urmele lor au fugit în Parcul Titan. Taximetristul şi încă un hoţ au fost prinşi şi aduşi la secţie pentru a fi audiaţi, iar ceilalţi doi sunt căutaţi prin parc cu câinii”, ne-a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

CLIIMA20110606_0160_1.jpg

Hoţii au fost căutaţi prin parc cu câini-poliţişti

Loading...