Au găsit ultima bucată din femeia tranşată

Citeste tot despre: 

Singura parte care mai lipsea din trupul ciopârţit al Iulianei Neblea (36 de ani), femeia care şi-a găsit sfârşitul în mâinile unui violator – criminal, a fost găsită, după două săptămâni de la descoperirea macabră. Piciorul drept al tinerei aruncate în râul Argeş, bucată cu bucată, a ajuns la INML, ieri după-amiază.

Un angajat al barajului de la Zăvoiu a fost cel care a dat alarma, când şi-a dat seama că bucata ciudată care plutea în apă este o parte dintr-un cadavru uman. A sunat la 112 şi imediat poliţiştii au împânzit zona şi au ridicat un picior de femeie.

Era ultima piesă din "puzelul" lui Florin Mânzăraru (37 de ani), bărbatul arestat în acest caz, acuzat că a violat-o, ucis-o şi tranşat-o pe femeie. Anchetatorii spun însă că unele dintre acestea nu sunt complete, lipsind anumite fragmente.

Cadavrul victimei, fără cap, mâini şi picioare, a fost găsit de un cioban, în 25 mai, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, satul Ioneşti.

Trupul ciopârţit al Iulianei Neblea a fost dus la IML

CLIIMA20130606_0139_1.jpg

Pe 25 mai, un cioban a găsit cadavrul fără mâini, cap şi picioare, în râul Argeş

Iuliana Neblea lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni şi făcea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, unde locuia împreună cu concubinul ei. Sunt aproximativ 20 de kilometri, distanţă pe care o parcurgea seara cu oricine oprea maşina, la "ocazie".

Asta până în seara zilei de 24 mai, când a dat peste Mânzăraru, un fost puşcăriaş condamnat pentru viol.

Bărbatul a luat-o, a violat-o şi a omorât-o în autoturism, după care a dus-o în apartamentul său din Topoloveni şi a tranşat-o în cadă. La final, a luat fragmentele de cadavru şi le-a aruncat în râul Argeş, la podul de la Căteasca.

Rând pe rând, anchetatorii au descoprit, pe o rază de aproximativ 200 de metri, mâinile şi picioarele femeii. În urmă cu câteva zile, la reconstituirea crimei, Florin Mânzăraru le-a povestit poliţiştilor pas cu pas evenimentele. El a spus că, în timp ce o tăia pe Iuliana Neblea, a leşinat, dar odată ce şi-a revenit a continuat să o măcelărescă. A fost arestat pe 30 mai.

Loading...