Au furat mortul cu tot cu targă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Caz unic în istoria Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Cadavrul unui bărbat a fost furat chiar de familia acestuia. Povestea s-a petrecut în seara zilei de 2 februarie.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, care suferea de o insuficiență renală cronică, a decedat pe când se afla internat pe secția de Anestezie și Terapie Intesivă. “Bărbatul s-a internat pe secția de Nefrologie pe 23 ianuarie. A făcut un stop cardio-respirator și a fost apoi internat pe secția ATI din data de 30 ianuarie. Pe 2 februarie, seara, a făcut un alt stop cardio-respirator, a fost resuscitat, dar nu s-a mai putut face nimic și s-a constatat decesul”, ne-a povestit cazul dr Florin Pușcariu, managerul medical al SJU Ploiești. Ce a urmat i-a lăsat mască chiar și pe doctori. “După două ore, după cum este procedura, pacientul este transferat în morgă, jos, moment în care din declarația medicului de gardă, mai mulți aparținători au intrat cu forța și au luat targa cu pacientul decedat și au fugit cu el, efectiv. Au venit mai mulți şi l-au furat cu tot cu targă. Nu au fost agresiuni. Nu am mai avut o situație similară”, a mai povestit dr Pușcariu.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru profanare de cadavre. Cei cinci ploieșteni s-au dezvinovăţit în faţa oamenilor legii: “Nu mai vrem să-l taie pe tata. Acu e mort, lăsaţi-ne în pace să-l jelim”. Degeaba, până la urmă, cadavrul tot a ajuns la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net