Au făcut echilibristică în vârful crucii de pe Caraiman

Citeste tot despre: 

Doi tineri s-au căţărat pe crucea de pe Caraiman şi s-au filmat în vârf, în timp ce făceau echilibristică pe monumentul înalt de peste 30 de metri. Cei doi prieteni au postat apoi cu mândrie imaginile pe internet, fără să se gândească la faptul că vor fi amendaţi.

Primele cadre din filmarea şocantă îi arată pe cei doi tineri aşezaţi pe cruce, cu picioarele suspendate în aer. Au ţinut morţiş să se filmeze la 2.322 de metri altitudine. Nici unul nu era asigurat în corzi, nu avea cască sau ham. Demonstraţia de echilibristică care-ţi îngheaţă sângele în vene continuă cu mersul pe una dintre bucăţile înguste de metal, dar şi pe marginea monumentului şi culminează cu momentul în care unul dintre ei se agaţă de cruce şi rămâne prins doar într-o mână. Tinerii fac şi flotări la înălţimea ameţitoare.

Crucea de pe Caraiman este monument istoric clasa B şi este în administrarea Parcului Natural Bucegi, informează stirileprotv.ro. Confruntaţi cu un gest fără precedent, după cum spun reprezentanţii parcului, vor lua în calcul sancţiuni aspre pentru escaladarea structurii.

Loading...