A aterizat OZN-ul în Tineretului!

Ultima actualizare:

    Nava spaţială a fost  construită într-un an
Nava spaţială a fost construită într-un an

Alarmă în Parcul Tineretului! O navă spaţială a aterizat pe o alee şi atrage toţi copiii ca un magnet. Nu sunt extratereştri, ci un grup de ecologişti care au ales o metodă inedită să-i înveţe pe cei mici cum să salveze Pământul.

Cristi, Gabi, Alin şi Robi au urcat cu teamă la bordul ciudatei construcţii. Înăuntru i-a întâmpinat un peisaj ca în filmele SF. Calculatoare, un computer de bord imens, lasere şi imagini din spaţiu.

Căpitanul Raxo se află la comanda navei

simeon stalpnicul png

Căpitanul Raxo şi secundul Nino, îmbrăcaţi în uniforme ca în Star Trek, au făcut cunoştinţă cu ei şi le-a explicat care este misiunea lor. „Pământul e în pericol. Oamenii nu au ştiut să-l protejeze, astfel că trebuie să găsim o nouă planetă pentru omenire", le-a spus căpitanul copiilor.

Imaginile din spaţiu se văd printr-un imens computer de bord

simeon stalpnicul png

În zece secunde nava a plecat în spaţiu, la 60 de milioane de ani distanţă de Terra. Micii astronauţi au ajuns pe Lună, au trecut pe lângă sateliţii Pământului, au văzut planetele din sistemul solar, după care au ajuns pe o planetă distrusă din cauza poluării.

Nino, împreună cu copiii, în timpul misiunii

simeon stalpnicul png

„După 4.211 ani viaţa a dispărut aici. Noi mai avem şanse să o salvăm pe a noastră. Nu lăsăm becurile aprinse, nu poluăm apele şi natura cu gunoaie, nu tăiem copacii", le-a explicat Raxo. Copiii şi-au îndeplinit misiunea: au găsit o planetă nelocuită, Incipio, iar Nino a fost lăsat acolo pentru a o explora. Ei s-au întors pe Pământ.

Click! spune

Nava îşi va aştepta micii astronauţi în fiecare zi în Parcul Tineretului, zona Rozariu, între orele 10.00- 20.00. Pentru a se bucura de aventura Green Bee, părinţii îşi pot înscrie copiii pe site-ul www.green-bee.ro.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net