Atenție!Șapte județe, sub Cod roșu de viscol și ninsori

Ultima actualizare:

    Viscolul a închis mai multe drumuri în diverse județe
Viscolul a închis mai multe drumuri în diverse județe

Prefectul județului Buzău, Aurelia Mitrea, a anunțat, vineri dimineață, la Digi 24, că, de la ora 9.00 până la ora 14.00, județul intră sub avertizare Cod roșu de viscol și ninsori. În prezent, patru drumuri din județ sunt închise.

UPDATE ORA 10.20. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a extins codul roşu de viscol emis pentru judeţele Constanţa şi Tulcea până vineri la ora 18.00, iar pentru Buzău, Brăila şi Vrancea, până la ora 16.00. Totodată, până la ora 13.00, rămân sub avertizare şi judeţele Ialomiţa şi Călăraşi.

UPDATE ORA 10.12. Meteorologii au instituit Cod roșu de viscol și ninsori și în județul Vrancea.

UPDATE ORA 9.38. Meteorologii au extins, vineri dimineaţă, atenţionarea Cod roşu de viscol valabilă până la ora 13.00 şi în judeţele Constanţa şi Brăila, iniţial fiind avertizate Buzău, Ialomiţa, Călăraşi şi Tulcea.

UPDATE ORA 8.36. Meteorologii au emis Cod roşu de viscol pentru judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Tulcea până la ora 13.00. Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în cele patru judeţe vor fi intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 de kilometri pe oră, zăpadă puternic viscolită şi troienită, vizibilitate redusă spre zero.

Așadar, în județul Buzău, sunt închise următoarele drumuri: de DN 2B BUZĂU – BRĂILA, DN 22 RÂMNICU SĂRAT – BRĂILA, DN 2(E85) BUZĂU – RÂMNICU SĂRAT și DN 2C BUZĂU – SLOBOZIA.

De asemenea, toate drumurile naționale și județene din județul Constanța au fost închise, a anunțat Anca Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Constanţa, într-o intervenție telefonică la Digi24.

În plus, Autostrada A2 a fost închisă în totalitate, la fel și aeroporturile și porturile fluviale și maritime.

„Avem rugămintea către cetăţeni să nu mai iasă în trafic, să nu plece din locuinţe”, a adăugat Chiriță. Mai mult, 75 de localități din Constanța au rămas fără energie electrică.

Și în județul Călărași au fost închise drumurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net