Atenție, șoferi! Restricţii de circulaţie pe A2 şi A1

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă vreți să ieșiți din țară pe A1 sau aveți drum spre Litoral, aflați că astăzi (5 mai) sunt restricții de circulație, din pricina unor lucrări.

Traficul rutier se va desfăşura cu restricţii, vineri (5 mai), pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti al autostrăzii A2, din cauza unor lucrări de asfaltare. Vor fi restricţii de circulaţie şi pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara - Lugoj, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, între kilometrii 199+100 şi 198+600 de metri, vineri (5 mai) se vor executa lucrări de asfaltare pe banda numărul unu, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua. Pe acelaşi sens de mers, între kilometrii 168+600 şi 168+100 de metri, se va lucra pe banda destinată traficului greu.

Pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara - Lugoj, între kilometrii 473 şi 474 se fac lucrări pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să se asigure la schimbarea benzilor de circulaţie şi să respecte semnalizarea temporară instituită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net