Atenţie, şoferi! Poliţiştii vă urmăresc din elicopter

Ultima actualizare:

    Elicopterul  supraveghează traficul de pe  principalele drumuri  care ies din Capitală
Elicopterul supraveghează traficul de pe principalele drumuri care ies din Capitală

Nu călcaţi prea tare pedala de acceleraţie şi nu depăşiţi coloana de maşini! Graba vă va strica tot cheful de distracţie. Poliţiştii vă urmăresc azi de sus, din elicopter, şi îi anunţă prin staţie pe colegii lor care vă vor opri numaidecât.

De azi şi până duminică, majoritatea românilor sunt în vacanţă. E 1 Mai şi, aşa cum ne-am obişnuit, an de an, mergem la mare sau la munte. Astfel că principalele drumuri sunt luate cu asalt. Nu vă grăbiţi!

Pentru câteva minute câştigate, e posibil să fiţi traşi pe dreapta. Poliţiştii surpaveghează traficul atât din aer, cât şi de la sol. Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie survolează pe A1, A2, A3 şi DN 1.

Şoferii care conduc cu viteză şi nu respectă regulile de circulaţie sunt observaţi imediat şi daţi prin staţie, iar primul echipaj întâlnit în pe drum îi va opri pe dată.

"Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe 343 de tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi, iar o atenţie deosebită va fi acordată arterelor care converg către Litoral, Valea Prahovei, precum şi spre alte zone de agrement. Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere grave, cei 1.600 de poliţişti de la Rutieră, sprijiniţi de poliţişti de la Ordine Publică, vor utiliza, în medie, zilnic, 418 aparate radar", anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române. De Paşte, amenzile au curs în valuri pentru şoferii prea grăbiţi. Poliţiştii au aplicat 10.509 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 661 de permise de conducere şi 125 de certificate de înmatriculare.

Elicopterul  supraveghează traficul de pe  principalele drumuri  care ies din Capitală
Elicopterul supraveghează traficul de pe principalele drumuri care ies din Capitală

Pe drumurile spre Litoral sunt 163 de poliţişti cu 23 de maşini şi mai multe motociclete. Cea mai împânzită este Autostrada Soarelui. Nu depăşiţi viteza legală de 130 km/h. Dacă nu vor reuşi să vă oprescă la timp, poliţiştii vor pleca în urmărirea voastră cu bolizii din dotare. Au Ferrari, dar şi Jaguar. Pe A2, la Feteşti, vă aşteaptă o armată de agenţi. Aici este unul dintre locurile unde sunt opriţi şoferii indisciplinaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net