Atenție se fură copii în Moldova! Un adolescent de 15 ani din Vaslui, răpit din mașina tatălui de indivizi necunoscuți

semnalmente, adolescent răpit

Giuliano are 15 ani și este deja cîutat în toată țara
Foto: știrileprotv.ro
Citeste tot despre: 

Polițiștii din Vaslui caută un copil în vârstă de 15 ani, care a fost luat joi, 5 iulie, din autoturismul tatălui său, după ce acesta din urmă a fost lovit de către două persoane necunoscute anunță știrileprotv.ro. Băiatul se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani și următoarele semnalmente: 1,65 m. înălțime, greutate aproximativă - 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui

”La data de 5 iulie 2018, ora 12.15, polițiștii din Vaslui au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul că, în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută”, a arată într-un comunicat al poliției preluat de știrileprotv.ro.

Minorul a fost dat deja în urmărire și în consemn la frontieră. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi sport de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la depistarea băiatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Încă în stare de șoc, tatăl a povestit că nu a avut conflicte cu nimeni și a indicat o singură posibilă pistă: adolsecentul este posibil să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate

Loading...

Citește și

  • Momente de coşmar pentru doi părinţi din Ploieşti. Micuţul lor, de numai 1 an şi 10 luni, a dispărut luni de acasă cu tot cu bonă. Elena Luca, în vârstă de 19 ani, cea care avea grijă de Antonio, locuia cu familia respectivă de două luni şi mai dispăruse până acum de patru ori, însă fără copil.

  • O investiţie de 16.000 de lire sterline pentru a obţine un profit de 130.000 de lire pe an pare a fi un "business avantajos". Obiectul afacerii îl reprezintă, însă, copiii est-europeni, foarte mulţi originari din România, care sunt vânduţi sau "închiriaţi" reţelelor de trafic uman din Marea Britanie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1