VIDEO Florin Belu, finul lui Nuţu Cămătaru, reţinut pentru viol. Cum a păcălit-o pe fată

femeie-violata.jpg

Odată intrată în casa bărbatului, fata a fost forțată să întrețină raporturi sexuale
Odată intrată în casa bărbatului, fata a fost forțată să întrețină raporturi sexuale
Foto: TurdaNews.ro

Întâlnirile cu cei cunoscuți în mediul virtual se pot încheia prost! O tânără din provincie, ademenită să filmeze o reclamă, a ajuns să fie violată. Bărbatul care i-a făcut propunerea are 46 de ani și a fost reținut. Este vorba despre Florin Belu, patronul unui bar de pe Calea Victoriei, finul lui Nuţu Cămătaru, care l-a cununat în 2012.

Aveți grijă atunci când dați curs unei întâlniri cu un bărbat cunoscut pe rețelele de socializare! O fată din provincie a pățit-o! Păcălită că va filma o reclamă, aceasta a ajuns să fie violată. Cel care i-a făcut propunerea a atras-o de fapt în apartamentul său unde abuzat-o sexual. Totul s-a petrecut  luna trecută, potrivit autorităților.

Atenție la întâlnirile cu cei din mediul virtual! Păcălită că filmează o reclamă, a fost violată

”O tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. A acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului  publicitar. Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Pe 2 martie, violatorul a fost dus la audieri și apoi reținut, iar astăzi urmează să fie dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citește și: 

Femeile sunt violate de 10 bărbaţi ca să ajungă teroriste

A povestit în timp real cum e violată. Amănunte cutremurătoare

Loading...